Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Nordung
Nov uporabnik

STRAH PRED PRODAJO FIAT Tipo l. 93

Napisal/-a Nordung Sr mar 02, 2005 2:56 am

Tole ni oglas, ampak strah :? Tale avto je sicer soliden in me ni nikoli pustil na cesti. Res pa je, da videti ni ravno lep, pa km ima dost... Registracija mu poteče marca, jaz pa itak rabim večji avto. Takih (in lepših) Tipotov je kar dosti naprodaj, pa me zdaj skrbi, ali ga sploh kdo hoče kupit. Kakšen nasvet?
Vztrajaj in ratalo ti bo :)

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Sr mar 02, 2005 3:04 am

poglej za vsak avto se najde kupca.samo nikar ga ne pelji na avto sejem v ljubljano ker te bojo švercerji spravil v slabo voljo.probaj ga prodat preko neta,oglsnika preko prijateljev.

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr mar 02, 2005 8:54 am

Eno leto nazaj sem tudi jaz prodajal Tipo-ta L.93 in ti moram povedat, da mi ga za 100k sit niso hoteli uzet. Pa je od tega že eno leto. Ne bi te rad v paranojo spravil, samo si pomojem upravičeno preplašen...
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Sr mar 02, 2005 9:09 am

Ni vredno, kolikor boš zanj dobil. Če te ni pustil nikjer, pa lepo gre, ga daj malo polepšat, servis, boš dal dobrih 100 jurjev, pa ti naj bo za drugi avto.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr mar 02, 2005 9:38 am

Za ene 10k se ga da estetsko kr lepo polepšat (če mu kej manka poglej v salomona in podobno, pleh se poravna in s sprejom prefarba, odbijače segrevaš da pridejo nazaj do črne barve, kupiš polir pasto pa greš polirat...).
Slika

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Sr mar 02, 2005 9:47 am

Pozdravljeni!
Avto parkiraš zraven kakšne velike novogradnje, kjer zida veliko bosancev in na šipo napišeš z velikimi mastnimi črkami PRODAM+tvoja gsm cifra. Neverjetno kakšne kripe (Tipo je mercedes napram njim), so tako dobro prodali.. :lol:
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 04, 2005 12:31 pm

Firediver je napisal/-a:Pozdravljeni!
Avto parkiraš zraven kakšne velike novogradnje, kjer zida veliko bosancev in na šipo napišeš z velikimi mastnimi črkami PRODAM+tvoja gsm cifra. Neverjetno kakšne kripe (Tipo je mercedes napram njim), so tako dobro prodali.. :lol:

:twisted: :twisted: se strinjam

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Pe mar 04, 2005 12:35 pm

furious je napisal/-a:poglej za vsak avto se najde kupca.samo nikar ga ne pelji na avto sejem v ljubljano ker te bojo švercerji spravil v slabo voljo.probaj ga prodat preko neta,oglsnika preko prijateljev.

Se sploh ne strinjam. Na avtu sejmu v ljubljani smo prodal berlingo za 1.400.000 SIT, uradni cenilec bi dal pa zanj 900.000 SIT!!!!
http://mr.si/

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe mar 04, 2005 1:39 pm

Hmm, se moram spotaknit, ker gre glih za citroena... Uradni cenilci te znamke so totalno mimo... Mi smo tja odpeljali toyota yarisa, ker smo hoteli dati staro za novo... Avto je bil kot nov, imel je pa 145kkm. No cenilec ga je ocenil na 1.050.000 SIT potem je pa pogledal kilometre in po ne vem kakšnem izračunu prišel do cifre 500k SIT!!! mejčkn smo ga krivo pogledali, si mislili svoje in ga prodali za miljon 200 pa še eno malenkost...

Tako da so citroenovi cenilci precej mimo, kar se cen tiče...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov