Caw! V zadnjem času premišljujem da bi kupu peugeot 206. Nekje sm slišu da majo te avtomobili serijsko napako pa me zanima če kdo ve kwa bi to blo. Zanima me tut kakšne so vaše izkušnje s tem avtomobilom, če bi lohk kdo svetvov na primer pugi zanima me predvsem XS 1.4 16V (blue recife) al pa quicksilver- mot me k je sam srebrn! Najlepša hvala!
p 206? Jaz ga ne bi kupil. Leta 2000 sem kupil novega 206 XT 1.4, pa sem ga cez par mesecev prodal. Razocaran sem bil nad menjalnikom (tak kot pri stoenki). No ja lahko so se sedaj popravili. Takrat so bili katastrofa. Kolega ga je imel skoz na servisu, zaradi elektroniku. Poznal sem nekoga, kateremu menjalnik ni bil dober pritrjen. Ko sem ga kupil so me klicali iz servisa, ce mi kaj ropota v masini. Sem rekel, da ne. Potem so pa rekli, aha potem so pa v redu lezaji v glavni gredi!
No ja ce ti je res vsec si ga kupi, ampak jaz ga ne bi imel vec.
Naj bo XS ali Quicksilver je glede opreme isto in kar se tiče zunajnosti je isto sam da je Quicksilver pač siv ampak je obenem tudi XS in da ima v notrajnosti še nekaj detajlov iz aluminija.
Jah če bi ga kupil ali ne? Če ti je všeč JA!
Jst sm kupil novega in ga imam zdj eno leto in nism mel nobenih problemov in upam da jih tudi nebom mel. Je pa res da pa imajo zgrešen menjalnik. V teh tanovih 1.6 HDi 110HP pa je baje dosti boljši menjalnik.
Da pa imajo serijsko napako pa nebi vedu zanjo.
Če boš z avtom delal tko kot je treba da ga neboš tiščal mrzlega, ga teral skos pod visokimi obrati, ga servisiral in ne vozu relija po gozdni poti ti bo delal kot urca.
hm jaz ima 206cc pa za 1x v 3 letih tudi nobenih tezav z kaksnimi serjskimi napakami...edino sprednje roke so nekam hitro sle v falus....pri 30k.......
Igy206 na kašn način pa zafrkava menjalnik. Jz sm zlo navdušen nad XS zarad tega ker bi vzel blue recife barvo k mi je res lepa. Sej mislm da maš ti tazga. Sam nevem a je ful občutljiva glede pranja pa kako dejansko zgleda v resnic, k katalog je eno, pol je lohk pa čist druga pesem.Pa kukr vem je takih 206 zlo mal!
Serijska napaka je res bla, tko da je skor vsakmu izmed prvih letnikov neki šou računalnik, pa so pol zamenal. Ampak pol pa res ni blo več nobenih problemov, pa jih kr neki poznam k ga majo.Ja menjalnik ni glih biser, pa kaj češ, nobody is perfect
moja babica ma 1.4 l98 se mi zdi-prva serija uglavnem
pol penzije ji gre za avto (pa ga ne tuna )
uglavnem skoz so neke napake- male velke
drgač avto lep za vozt- sam mal prešvoh (75 km je (se mi zdi ops: ))
sam menjalnik je pa čisti podn
lp
Kakšne mate pa kej izkušnje s serviserji, pa če veste za kšnga solidnga prodajalca, k bi mel korektn odnos do stranke zravn bi pa še znal (servis) poštimat stvari tko k treba?
Kremenko lahko je!! Drgač pa kupi boš zelo zadovoljen, vsaj jest zaenkrat nimam kaj rečt. Super avtoček. Pa tud folk k ga voz je zlo vesel pa jih poznam kar nekaj!!