Courage™ je napisal/-a:mercedes 190 E

Se strinjam
Avto je poceni (tako nakup kot vzdrzevanje), nezahteven za popravila, udoben, varcen (sploh ce vzames dizla, pa tudi zaradi 1800 kubicnega bencinskega mlincka ne bos bankrotiral) in predvsem VAREN

Star je ravno prav, da ti ga sosedje ne bodo zavidali, je pa se vedno avto, ki se ti ga ni treba sramovati

Pa se kaka bejba se bo rajsi usedla v Mercedesa, kot v kaj drugega...
Lantra? Hm, imel sem jo, pa me je po eni strani navdusila, po drugi pa razocarala -tipicen korejec pac

Moja je bila letnik 93. Navdusil me je predvsem motor (ne spomnim se, ali je bil 1.5 ali 1.6..?), pa trpeznost (se ji je poznalo, da je imela ze OGROMNO prevozenih kilometrov, pa ji niso prisli do zivega -na stevcu seveda 130.000

), tudi preglednost in ergonomija nista slabi (za ta razred) in veliko dodatne opreme dobis, za 400.000 SIT z lahkoto tudi klimo

Pa vsec mi je bilo, ker je bila ZELO poskocna...

Zal pa je imela tudi nekaj (nikakor ne nedolznih) slabih lastnosti

Najprej sibedah, ki je pri hitrosti nad 100 km/h zvizgal ZA ZNORET

Potem rja na zadnjih blatnikih -zvecer si sel spat in ko si zjutraj prisel nazaj, je kar pol avta manjkalo

Pa menjalnik...

Namesto "stangic" je prenos izveden na "zajle" in zadet prestavo brez
"HRRRRRRSK" je bila skoraj ze umetnost

Ampak to ni se nic, DALEC najslabsi del tega avtomobila je bil pa volanski mehanizem

Po ravnem je se nekako slo, ampak v ovinku si imel pa obcutek, da bos sel kar naravnost... ce si v kaksnega priletel malo hitreje ali ce te je kdo presenetil, si lahko samo se

Skratka, avto pac ceni primeren, ampak zanimivo je, da na njem skoraj nic ni povprecno -ali je nekaj noro DOBRO, ali pa noro SLABO narejeno -smesno, res...
Moj nasvet: ce ze gledas proti vzhodu, potem raje kupi Hondo ali Toyoto -ceprav kako leto (ali 5) starejsi model (za isti denar), pa je vsekakor cisto drug avto, kot korejec...