INFINITI je napisal/-a:Mislim da je tisti ki kupuje Logana slabo izobražen. In roko na srce kaj ti misliš da so vsi ki vozijo avto nadrkani avtomobilski manijaki, ki obvladajo vso avtomobilsko sceno in pregledajo na tisoče testov letno? -Večina ljudi komaj ve kje si vlivajo vodo za pranje šipe IN TO JE DEJSTVO. GOLF je pa definitivno VIŠJI razred od Logana. Meni je popolnoma vseeno za ta avto, nihče mi ga ne vsiljuje in nobeden mi ga nikoli ne bo, samo da bi pa verjel da je to spodoben avto za malo denarja? ...NikoliRaje rabljenega in dobro ohranjenega, pa takšni obstajajo ker je moj sedaj takšen in zelo lepo skrbim za njega. Bil je pa kupljen NOV.
In roko na srce kaj ti misliš da so vsi ki vozijo avto nadrkani avtomobilski manijaki, ki obvladajo vso avtomobilsko sceno in pregledajo na tisoče testov letno?
Dejstvo je, da si ti zaheven kupec, ki ve kaj hoče in tut ve kaj ima ko to kupi (to spoštujem). Namest tvojga izraza.... slabo izobražen... bi pa vpeljal izraz "slabo obveščen" oz. zelo nezahteven kupec. Zdej zgleda, da so folk k Logane voz moroni? Mogoče pretiravam... ampak vem kam ciljaš.
P.S. ne rabš se dret, raj uporabljej bold.
LP.