Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
blue
Novinec

Kraj: Cjele

Napisal/-a blue Ne mar 20, 2005 1:43 am

Golfov trojk mas za 700k sit kulk hoces-tud s klimo! Sam je pac mal starejsi letnik...

Uporabniški avatar
ThARippA
Novinec

Napisal/-a ThARippA Ne mar 20, 2005 11:04 am

Brava, Golf, 145.
Sicer sta italijančka bolj rizična za vzdrževanje, sta pa precej lepša, modernejša in bolje opremljena.
Skratka, dobila bi več za svoj denar, lahko pa bosta kakšen živček požrla.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Ne mar 20, 2005 4:52 pm

Ja, bolj jo skrbi da bi kakšen tolarček preveč požrla. Drgač vem da so Fiati dokaj ugodni. Bomo vidli, naslednji korak je da začenmo hodit gledat avte.
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če apr 14, 2005 7:24 am

Hvala vsem za pomoč, sestra je kupila avto.

Po pregovarjanju očeta da bo za ta denar dobila tak avto s klimo da bodo z njo skor samo težave je kupila avto brez, zato pa skoraj z vsem ostalim.

Avto: Peugeot 106 Rolland Garros, štrom šipe, špegli, 2x airbag, šibedah, delno usnje, metalik barva. Luštno vozilce, upam da ji bo služil.

Še enkrat hvala, LP.

PS: Moderatorji LOCK!!!
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če apr 14, 2005 12:18 pm

lenivec je napisal/-a:reči fotru da je budalo, pa brez zamere. da greš nekoga prepričat da kupi avto brez klime?!

Zamerim. Kaj misliš da je en aberveznik k kr neki govori. Hvala za mnenje, ti menda že veš. :roll:

Ponudba takih avtov s klimami suxx, tamala pa Lanosa ni hotla k bi bil skor edini OK, ker je najmlajši letnik. Blo jih je ene 10, s tem da lahko samo preko oglasa ugotoviš da jih je pol zanič, ko je šla pa tega gledat je bil pa zlo lepo ohranjen od ene ženske, pa fotr jo je prepriču nej manjšiga kupi. Če bi kupila eno podrtijo ti pa radiator za klimo spušča, pa kompresor ribne, kaj pa pol?

Dej nej en tole zaklene, ker mam filing da se bomo skregal k tle en mulc kr neki tupi kar fotr z 33 letnimi izkušnjami nebi vedu. :evil:
Slika

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Če apr 14, 2005 12:28 pm

ejj za punco je 106 zakon.. men je lepa oblika, zaj pa ce ma klimo al ne je pa tak njena odlocitev.. Dosti raje imam 106ko brez klime kot pa lanosa, pa ce ima klimo al ne... :roll:

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Če apr 14, 2005 12:33 pm

Vsak zase najbolj ve, jaz recimo klime nisem in je ne pogrešam... Imam srebrn avto, poleti odprem šipe in to je to... Ne rečem da klima ni dobra, tudi jaz se je ne bi branil, samo če imam na izbiro avto, pri katerem mi je všeč vse, razen to da nima klime in avto pri katerem je obratno, bom gladko vzel enega brez klime...

Pa še to bom rekel, čeprav je mogoče malce bogokletno... Če se voziš na kratke relacije, če se ne voziš daleč v službo, če nisi službeno skozi na cesti je mogoče celo bolje brez klime... Avto pokuri manj in manj je, kar bi lahko crknilo...

Poanta je ta, vsakemu svoje.

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
samson33
Nov uporabnik

Kraj: savinjska

Napisal/-a samson33 So apr 16, 2005 10:28 pm

V žlahti imamo twingota pa ti povem PRVA liga.
Modras

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko Ne apr 17, 2005 8:53 am

Leto ima 12 mesecev in od tega ti prideta največ dva taka, da rabiš klimo. Se strinjam s par predhodniki - bolje boljši in dobro ohranjen avtomobil z nekaj manj opreme, kakor na vsak način pogojevat klimo s 700 jurji = slabši in manj ohranjen avto.

Važno, da ji bo služil tako kot mora. ;)
Citroen Xsara HDi

dolencNo.1
Nov uporabnik

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dolencNo.1 Ne apr 17, 2005 9:46 am

Sm glih slucajno opazu tole temo...no moja mat prodaja Golf III 1.6 GL, 101 konjskih moči, črne barve...s klimo, prva lastnica, cena je res dost višja od tvoje zastavljene...920.000...sam za npr. 700 čukov ne boš dubu npr golfa..ce pa bos, pa ne bo dobr ohranjen.lp

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne apr 17, 2005 10:43 am

lenivec je napisal/-a:in v tistih dveh (vsi vemo da jih je več, nekje od zdaj pa do septembra se rabi klima) trpiš ko tele v avtu.

nevem no meni nikakor ni prijetno vozit uro al pa dve v avtu ko ma 38 stopinj, not pa šopa zrak ko ma 30°C . kak boš mel na avtocesti okna odprta da bo vse donelo pa pihalo.
uglavnem dokler nimaš klime al pa ne prevoziš dot kilometrov z klimo je nemoreš in neznaš cenit, ko pa vidiš kaki + je klima pa verjemi da neboš večv avtu brez klime.

če pa še vedno ste zagovorniki brez klime pol pa ok, ampak meni ni jasno da vam je všeč mučenje v avtu.

drugo je za po mestu ko maš odprta okna pa ni pene.

točno tko...kaj ti pomaga odprta šipa če je uzun 35 stopinj in ti vroče piha...tko k se jst pelem s skuterjem pred 2 leti in je pihalo vroče,prou vroče,pa brez čelade al pa brez....klima je zakon

LP
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Po apr 18, 2005 9:51 am

Jest ne zanikam da je klima kul, jo pogrešam v svojem. Samo raje brez dobro ohranjen avto kot obratno.
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po apr 18, 2005 10:34 am

Pa če fičkota kupm, bom kupu unga k bo mel klimo. K enkrat zapeče je lohk tud sam 1 teden na leto, se ti takrat povrne. KLIMA RULES!!!

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po apr 18, 2005 10:37 am

rok46 je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:in v tistih dveh (vsi vemo da jih je več, nekje od zdaj pa do septembra se rabi klima) trpiš ko tele v avtu.

nevem no meni nikakor ni prijetno vozit uro al pa dve v avtu ko ma 38 stopinj, not pa šopa zrak ko ma 30°C . kak boš mel na avtocesti okna odprta da bo vse donelo pa pihalo.
uglavnem dokler nimaš klime al pa ne prevoziš dot kilometrov z klimo je nemoreš in neznaš cenit, ko pa vidiš kaki + je klima pa verjemi da neboš večv avtu brez klime.

če pa še vedno ste zagovorniki brez klime pol pa ok, ampak meni ni jasno da vam je všeč mučenje v avtu.

drugo je za po mestu ko maš odprta okna pa ni pene.

točno tko...kaj ti pomaga odprta šipa če je uzun 35 stopinj in ti vroče piha...tko k se jst pelem s skuterjem pred 2 leti in je pihalo vroče,prou vroče,pa brez čelade al pa brez....klima je zakon

LP

Men klima najeda sam zato, ker ti benz zre kr opazno bol in seveda avto ti pocasnej vlece. Nekak jo vklopim samo, ko jo nujno rabim.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po apr 18, 2005 10:44 am

Saj se vsi strinjamo, da je klima super... Ampak super je tudi, če ima avto usnje, xenon, LCD, potovalni računalnik in kar je še vse dobrot kar se dodatne opreme tiče. Če pa je človek omejen z denarjem, pa pač ne more imet vsega. Potem je pa pač stvar izbire... Meni osebno pač klima ne pomeni toliko, ker sem še mlad, z avtom se ne vozim daleč v službo, kjer bi moral biti spedenan in neprešvican in mi je čisto vseeno če ima avto klimo ali ne... Moj foter je pa recimo srčni bolnik in je vročina v avtu dejansko nevarna za njegovo zdravje. Klima je pri njemu pogoj. Sestra se vozi vsak dan 60km v službo, kamor ne sme priti prešvicana in sesuta, zanjo je klima tudi pogoj... Ko bom jaz imel froca recimo, bom tudi menjal na avto s klimo...

Tako da kakor komu...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov