lenivec je napisal/-a:reči fotru da je budalo, pa brez zamere. da greš nekoga prepričat da kupi avto brez klime?!
lenivec je napisal/-a:in v tistih dveh (vsi vemo da jih je več, nekje od zdaj pa do septembra se rabi klima) trpiš ko tele v avtu.
nevem no meni nikakor ni prijetno vozit uro al pa dve v avtu ko ma 38 stopinj, not pa šopa zrak ko ma 30°C . kak boš mel na avtocesti okna odprta da bo vse donelo pa pihalo.
uglavnem dokler nimaš klime al pa ne prevoziš dot kilometrov z klimo je nemoreš in neznaš cenit, ko pa vidiš kaki + je klima pa verjemi da neboš večv avtu brez klime.
če pa še vedno ste zagovorniki brez klime pol pa ok, ampak meni ni jasno da vam je všeč mučenje v avtu.
drugo je za po mestu ko maš odprta okna pa ni pene.
rok46 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:in v tistih dveh (vsi vemo da jih je več, nekje od zdaj pa do septembra se rabi klima) trpiš ko tele v avtu.
nevem no meni nikakor ni prijetno vozit uro al pa dve v avtu ko ma 38 stopinj, not pa šopa zrak ko ma 30°C . kak boš mel na avtocesti okna odprta da bo vse donelo pa pihalo.
uglavnem dokler nimaš klime al pa ne prevoziš dot kilometrov z klimo je nemoreš in neznaš cenit, ko pa vidiš kaki + je klima pa verjemi da neboš večv avtu brez klime.
če pa še vedno ste zagovorniki brez klime pol pa ok, ampak meni ni jasno da vam je všeč mučenje v avtu.
drugo je za po mestu ko maš odprta okna pa ni pene.
točno tko...kaj ti pomaga odprta šipa če je uzun 35 stopinj in ti vroče piha...tko k se jst pelem s skuterjem pred 2 leti in je pihalo vroče,prou vroče,pa brez čelade al pa brez....klima je zakon
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov