Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive To apr 26, 2005 7:29 pm

servisna?
karamboliran?
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To apr 26, 2005 8:19 pm

A niso Classici osnovni modeli? Pomoje je cena 2 mio tolk star pa tolk kilometrov bolj primerna za Avantgarde-a??? :roll: Tale bi bil raje mal manj. Zadi je bil naslonjen na odbijač.... ASR... ESP... nima... drgač bi morala kontrolka goret.... pomoje 1.7 mio. Lahko boš mel smolo, pa ga kupil in mel še kakih 300k( popravila, registracija) (glede na km) , pa boš kmal na 2 mio. Mal vem o tem mercu, ker ma sestra E220 CDI, sam kej velik pa tut ne :oops:

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ To apr 26, 2005 9:45 pm

pugi405 je napisal/-a:A niso Classici osnovni modeli? Pomoje je cena 2 mio tolk star pa tolk kilometrov bolj primerna za Avantgarde-a??? :roll: Tale bi bil raje mal manj. Zadi je bil naslonjen na odbijač.... ASR... ESP... nima... drgač bi morala kontrolka goret.... pomoje 1.7 mio. Lahko boš mel smolo, pa ga kupil in mel še kakih 300k( popravila, registracija) (glede na km) , pa boš kmal na 2 mio. Mal vem o tem mercu, ker ma sestra E220 CDI, sam kej velik pa tut ne :oops:

Classic, Avantgarde, who cares? Vazno je, kako je bil avto vzdrzevan in kaksen lastnik ga je imel, ne pa ce ima letvice v barvi karoserije & podobne neumnosti... :roll: Da je bil zadaj naslonjen smo opazili, ampak vseeno hvala, ker si povedal ;) Lucka za ASR/ESP pa ne gori, ker avto laufa (gori samo lucka za rocno zavoro) 8) Lahko bo imel smolo in ga bo moral registrirat... no, tole si pa res dobro povedal :lol: Ti kar dobi E290, lepo ohranjen in z realnimi kilometri, pa z avtomatiko, klimo in sibedahom za 1.700.000 SIT... na avto.netu teh avtomobilov sploh NI :twisted:

P.S.: Se cudno, da zaenkrat se nihce ni omenil, naj gre kupit raje novo Dacio Logan... cena je popolnoma enaka... :jao:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To apr 26, 2005 9:49 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:A niso Classici osnovni modeli? Pomoje je cena 2 mio tolk star pa tolk kilometrov bolj primerna za Avantgarde-a??? :roll: Tale bi bil raje mal manj. Zadi je bil naslonjen na odbijač.... ASR... ESP... nima... drgač bi morala kontrolka goret.... pomoje 1.7 mio. Lahko boš mel smolo, pa ga kupil in mel še kakih 300k( popravila, registracija) (glede na km) , pa boš kmal na 2 mio. Mal vem o tem mercu, ker ma sestra E220 CDI, sam kej velik pa tut ne :oops:

Classic, Avantgarde, who cares? Vazno je, kako je bil avto vzdrzevan in kaksen lastnik ga je imel, ne pa ce ima letvice v barvi karoserije & podobne neumnosti... :roll: Da je bil zadaj naslonjen smo opazili, ampak vseeno hvala, ker si povedal ;) Lucka za ASR/ESP pa ne gori, ker avto laufa (gori samo lucka za rocno zavoro) 8) Lahko bo imel smolo in ga bo moral registrirat... no, tole si pa res dobro povedal :lol: Ti kar dobi E290, lepo ohranjen in z realnimi kilometri, pa z avtomatiko, klimo in sibedahom za 1.700.000 SIT... na avto.netu teh avtomobilov sploh NI :twisted:

P.S.: Se cudno, da zaenkrat se nihce ni omenil, naj gre kupit raje novo Dacio Logan... cena je popolnoma enaka... :jao:

Hehe... posrečen moj post priznam:)))
A si ti kej tazga pojedu, da si kle čist neki napičen :shock:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To apr 26, 2005 9:59 pm

_Jerry_ je napisal/-a:

:rofl :rofl :rofl :har :har :cry :cry

ta je res dobra :tomidelej:
Slika

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ To apr 26, 2005 10:42 pm

pugi405 je napisal/-a:Hehe... posrečen moj post priznam:)))

Ma ok, ti odkrito povem, ko si videt fejst dec :roll:

Generalno mi gre na jetra, ker je tale forum popoln Texas... Hujse ko Bushland, razumes :evil: Vsak b**** (s tem ne mislim tebe, so se VELIKO hujsi, nate sem se obesil samo zato, ker sem pac "spicast", kot si pravilno pogruntal) lahko pise kar mu pade tisti hip na pamet in rezultat je vsesplosni KAOS. Jaz nisem od vceraj, imam 15 let izkusenj z avtomobili (trgovanje, zgodovina, tehnika) in se mi zdi malo za malo, da mi potem oporeka nekdo, ki do zdaj sedel samo na zadnjem sedezu fotrovega Jugota...

Na forumu vztrajam in BOM vztrajal neglede na vse, ker zivim za avtomobile in tu najdem tudi kakega kulturnega sogovornika. Dokler je to forum o avtomobilih in ne o hruskah in bananah, me imate, pa ce vam je prav ali ne. Bodo pa moji prispevki na enaki ravni kot ostali in ce se bomo "podjebavali", se pa bomo. Meni je OK.

Na zacetku sem napisal se nekaj predlogov, ki jih nihce ni uposteval, zato sem se ravnal po sistemu "pametnejsi odneha". Ta forum (kot vsak drug forum) je tak, kot dovolijo administratorji in moderatorji in oni imajo pac ocitno zelo visoko stopnjo tolerance. Primitivizem pac tolerira primitivizem. Toliko iz moje strani, potem pa lepo pozdravljeni ali pa *ebite se, po zelji, samo ne na racun mojih zivcev... :hi

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Napisal/-a DDDD To apr 26, 2005 11:27 pm

Spet kilometri. Pol pa vi raje kupujte avtomobile z 500.000km zvrtene nazaj na 140.000km pa bo ane.
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr apr 27, 2005 9:55 am

Še par podatkov:

- potrjena servsina knjižca
- 1.lastnik
- nekaramboliran
- ESP, ABS
- Klima
- lastnik ga je vozil kot službeno/privat vozilo

to vem, lohk se še za kaj pozanimam :)

@_Jerry_ : Najlepša ti hvala ta tako koristne komentarje.

lp

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Sr apr 27, 2005 10:17 am

maL je napisal/-a:Še par podatkov:

- potrjena servsina knjižca
- 1.lastnik
- nekaramboliran
- ESP, ABS
- Klima
- lastnik ga je vozil kot službeno/privat vozilo

to vem, lohk se še za kaj pozanimam :)

@_Jerry_ : Najlepša ti hvala ta tako koristne komentarje.

lp

Ni za kaj ;)

To samo vzemi, ce ga dobis za nek pameten denar. Mercedesov tega letnika, ki bi jih lahko kupil od prvega lastika, na trgu enostavno NI!!! To vse ze prej "pospravijo" razni taksisti, prijatelji, sorodniki, ki ponavadi kar v vrsti stojijo in cakajo, kdaj ga bo lastnik prodajal... na koncu se vcasih tudi dobesedno stepejo, ce je avto res lep... :mrgreen: Trg je dandanes res dodobra prenasicen s plocevino, ampak 80% trga obvladujejo preprodajalci, ki ponujajo zgonjena j***a za nore cene... zato se tudi ljudje (povsem razumljivo) bojijo kupovat rabljene avtomobile... ker so pac enkrat ali dvakrat tako "nasankali" 8)

MaL, povej mi se to, kdo ta avto kupuje? Zanima tebe ali samo sprasujes za prijatelja, ki bo ta avto prodajal... :?:

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr apr 27, 2005 5:00 pm

Avto je naš :) fotr ga pa prodaja in se ga ne misl znebit dokler ne bo solidne cene zanga dubu (zanga je to 2mio) ko dobi kupca za 2mio ali več ga proda in kupi E 320 CDi Avantgarde :P zato sm pa dou sm gor da vidm na kok se ceni ta avto in ali bom kmalu lahko vozu 320-ko :)

lp

Uporabniški avatar
ManyMan
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana- Rudnik

Napisal/-a ManyMan Sr apr 27, 2005 5:03 pm

1 400 000 nič več

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr apr 27, 2005 5:32 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:Hehe... posrečen moj post priznam:)))

Ma ok, ti odkrito povem, ko si videt fejst dec :roll:

Generalno mi gre na jetra, ker je tale forum popoln Texas... Hujse ko Bushland, razumes :evil: Vsak b**** (s tem ne mislim tebe, so se VELIKO hujsi, nate sem se obesil samo zato, ker sem pac "spicast", kot si pravilno pogruntal) lahko pise kar mu pade tisti hip na pamet in rezultat je vsesplosni KAOS. Jaz nisem od vceraj, imam 15 let izkusenj z avtomobili (trgovanje, zgodovina, tehnika) in se mi zdi malo za malo, da mi potem oporeka nekdo, ki do zdaj sedel samo na zadnjem sedezu fotrovega Jugota...

Na forumu vztrajam in BOM vztrajal neglede na vse, ker zivim za avtomobile in tu najdem tudi kakega kulturnega sogovornika. Dokler je to forum o avtomobilih in ne o hruskah in bananah, me imate, pa ce vam je prav ali ne. Bodo pa moji prispevki na enaki ravni kot ostali in ce se bomo "podjebavali", se pa bomo. Meni je OK.

Na zacetku sem napisal se nekaj predlogov, ki jih nihce ni uposteval, zato sem se ravnal po sistemu "pametnejsi odneha". Ta forum (kot vsak drug forum) je tak, kot dovolijo administratorji in moderatorji in oni imajo pac ocitno zelo visoko stopnjo tolerance. Primitivizem pac tolerira primitivizem. Toliko iz moje strani, potem pa lepo pozdravljeni ali pa *ebite se, po zelji, samo ne na racun mojih zivcev... :hi

Pošteno povedano! Ima pa vsak človek kdaj svoj slab dan. Jaz sem ga imel npr. včeraj. Ne morem si pomagat... moram tipkat pa tut če je čist nesmiselno :oops:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr apr 27, 2005 5:35 pm

maL je napisal/-a:Avto je naš :) fotr ga pa prodaja in se ga ne misl znebit dokler ne bo solidne cene zanga dubu (zanga je to 2mio) ko dobi kupca za 2mio ali več ga proda in kupi E 320 CDi Avantgarde :P zato sm pa dou sm gor da vidm na kok se ceni ta avto in ali bom kmalu lahko vozu 320-ko :)

lp

po moje ima dobre možnosti da dobi 2mio za njega, ne glih od prvega mimoidočega
sam nekdo ki bo vidu da je avto ohranjen kot nov in se bo malo spoznal na
zadevo ga bo vzel za 2 mio.
Slika

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Sr apr 27, 2005 6:55 pm

pugi405 je napisal/-a:Pošteno povedano! Ima pa vsak človek kdaj svoj slab dan. Jaz sem ga imel npr. včeraj. Ne morem si pomagat... moram tipkat pa tut če je čist nesmiselno :oops:

Je ze kulj ;) Saj jaz tudi vcasih kaksno bedarijo napisem... in vcasih vse skupaj zbrisem (kar je se najboljse)... ali pa tudi ne :mrgreen: Vazno je le, da se potrudimo, ne glede na rezultat... :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če apr 28, 2005 7:48 am

M3 je napisal/-a:
maL je napisal/-a:Avto je naš :) fotr ga pa prodaja in se ga ne misl znebit dokler ne bo solidne cene zanga dubu (zanga je to 2mio) ko dobi kupca za 2mio ali več ga proda in kupi E 320 CDi Avantgarde :P zato sm pa dou sm gor da vidm na kok se ceni ta avto in ali bom kmalu lahko vozu 320-ko :)

lp

po moje ima dobre možnosti da dobi 2mio za njega, ne glih od prvega mimoidočega
sam nekdo ki bo vidu da je avto ohranjen kot nov in se bo malo spoznal na
zadevo ga bo vzel za 2 mio.

ne vem če bi se strinjal. Foter ima na firmi Mercedesa S500, podaljšano verzijo, mislim da je bil med prvimi tukaj v SLO. Avto ima 440.000 KM prevoženih, vedno redno servisiran, in v teh letih in prevoženih kilometrih mu je crknila samo hidravlika, kar so pa takoj popravli. Avto je bil ob nakupu 21 mio SIT, danes po 4 letih (tam nekje) je vreden nekaj manj kot 3 mio SIT.

Tale vaš je dober, zgleda očuvan, tak da ne vem... okoli 2 mio je še kr razumljiva cena če se mene kaj vpraša.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Če apr 28, 2005 9:20 pm

Courage™ je napisal/-a: Foter ima na firmi Mercedesa S500. Avto je bil ob nakupu 21 mio SIT, danes po 4 letih (tam nekje) je vreden nekaj manj kot 3 mio SIT.

Ce je bila nakupna cena 21 mio SIT, pomeni da so kupili novega. In ce so od takrat minila 4 leta, je avto letnik 2001 ali vsaj 2000. Ne bo drzalo, ce je pa res, ga za ta denar kupim takoj. Tisti "tam nekje" si raztegnil najmanj za dve leti oz. dva mio SIT... ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe apr 29, 2005 7:27 am

_Jerry_ je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a: Foter ima na firmi Mercedesa S500. Avto je bil ob nakupu 21 mio SIT, danes po 4 letih (tam nekje) je vreden nekaj manj kot 3 mio SIT.

Ce je bila nakupna cena 21 mio SIT, pomeni da so kupili novega. In ce so od takrat minila 4 leta, je avto letnik 2001 ali vsaj 2000. Ne bo drzalo, ce je pa res, ga za ta denar kupim takoj. Tisti "tam nekje" si raztegnil najmanj za dve leti oz. dva mio SIT... ;)

sej pravim, ne vem tocno letnika, vem pa da je ocenjen z manj kot 3 mio :) Seveda se avto ne prodaja, ker so se odločili da ga bojo izvozili do konca :) Kupili so novega, vem pa da je bil eden izmed prvih :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Pe apr 29, 2005 10:15 pm

Courage™ je napisal/-a: Seveda se avto ne prodaja, ker so se odločili da ga bojo izvozili do konca :)

Do konca? :D Potem niso izbrali prave znamke :P Ce bo le kolikor toliko redno vzdrzevan, se bodo z njim lahko vozili se vnuki in pravnuki lastnika... :mrgreen:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov