Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO To apr 26, 2005 9:45 pm

Sicer se nikoli ne bom odličil za nakup novega avta, tko da nisem glih neka referenca.. pa kljub temu: izmed naštetih bi jaz bi vzel Astro; sicer se mi zdi prešibek motor, pa vendar... nasljendji je 307, Megana pa v mojem izboru ni...
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To apr 26, 2005 10:01 pm

jst bi uzeu megana...mi mamo opremo exception pa ma litke 16 col,delno usnje, 4x15 W + radio CD,avtm. klima,šajbe na elektriko in je res majka od avtomobila,pele se supr ,drži se zlo dobr ceste,k z prejšnim meganom je blo velik več nagibanja na cesti k s tem,nekak mi bol trd deluje,sicr to je tud prov,res je majka od avta...sicr ne vem al še prodajajo exception,ampk tud sport way ni slab...uglanem megana zihr,pa črnga ovezno ;) astra je pa dokaj nov avto,pa bojo lahko kakšne porodne napake ratale pa zna bit zajbancija,pa mal švoh je 90Km bencinar,307 pa nawem,mal previsok mi deluje nasplošno...jst sm za megana ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To apr 26, 2005 10:15 pm

astra

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To apr 26, 2005 11:08 pm

pilgrim je napisal/-a:vsi trije so zelo dobri avtomobili, z nobenim se nimaš kaj nasmoliti, vse ostalo je - žal - tvoja izbira, saj ti mi tukaj pri tako izenačeni izbiri lahko damo samo svoja osebna mnenja.

To je tisto, ker pove največ. Karkol boš uzel, naj ti bo všeč, v avtu se morš dobro počutt in imeti mora čim manj stvari, ki te na/v njem motijo.

Js bi uzeu Megan, Astra, 307, mi je pa, glede na pilgrimov citat, v tem razredu najbolj všeč C4 in js bi se odloču zanj.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To apr 26, 2005 11:19 pm

ASTRA definitivno :P :-P

1.nova oblika
2.Avto zgela zeloo lepo
3.Avto je zlo lep

Zajebavam se!raje uzam ASTRO kajti razlika je kvaliteta in cena avta oziroma ko ga boš prodajal!Glede kvalitete opla je pa tko oplu gre na najboljše!

Majku sm d**** k hvalm OPLA čeprav sm fen ŠKOD! Aja stari raj octavijo uzam večja pa lepša :-P :lol: :lol: :P :lol: :lol:

lp venom

Uporabniški avatar
ThARippA
Novinec

Napisal/-a ThARippA Sr apr 27, 2005 10:13 am

Če bi bila astra v igri z 1.6 mašino bi ti brez razmisleka priporočal astro, 1.4 pa se mi zdi rahlo podhranjen. Med francozoma pa je meni bolj všeč megane, tudi jaz sem preveč slabega slišal s strani lastnikov 307ke.

HoundDog
Nov uporabnik

Napisal/-a HoundDog Pe apr 29, 2005 11:07 pm

Pozdravljeni,

Po tednih odločanja sem se odločil, vzeti

Renault Megane II 1.4 16V (98 konjev) SportWay oprema, 5 vrat, v srebrni barvi.

Cena je bila ugodna avto pa ima tudi vso opremo.

Sedaj pa bi prosil, če se javi kakšen lastnik ali kakšen ki pozna lastnika vozila Megane 1.4 16V da malo pove o motorju - poraba, zmogljivost itd...

Namreč še vedno imam 10 dni časa da se odločim za 1.6 16V -115 konjev, res je da ne dirkam, moja povprečna hitrost nekje okoli 100km/h.
Verjamem da je 1.6 bolj eksploziven motor ampak hej...padem v višjo tarifo tudi pri registraciji, cestnini...

No, prosil bi za vtise o tem motorju - 1.4 16V...

Hvala vsem.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec So apr 30, 2005 12:46 am

v cliu je motor ql
v meganu je pa vrjetno podhranjen (ma sigurn)
vendar ga še nisem preizkusil
lp

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko So apr 30, 2005 8:30 am

Daj daj, že skoraj si kupil avto pa ti ne morejo zrihtat dva megana za probat - enega 1.4 16v, drugega pa 1.6 16v. :/:o:/ Ti si tudi ena polenta. Trgovcu boš pustil skoraj 4 miljone pa nisi toliko, da bi se pobrigal za testno vožnjo enega in drugega. Ejjj, saj nov avto ni štruca kruha! Avto kupuješ za 5 let!

Lp in bz
Čojko
Citroen Xsara HDi

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So apr 30, 2005 8:40 am

To kar čojko pravi je res....če v avtohiši, kjer kupuješ avto nimajo teh testnih vozil na voljo, se pač zapelji v eno drugo avtohišo, pa tam preiskusi. Vsak, ki ima željo prodat nov avto ti bo ustregel, ker se itak ne prodajajo, kot sveže žemlje.Ko boš pa že v drugi avtohiši, pa še pri njih za popust povprašaj, mogoče ti dajo oni ceneje ;)

L.p Bistri...
555

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko So apr 30, 2005 10:34 am

Še en brezplačen nasvet kako prišparati več deset tisoč.

Ko boš že točno vedel kakšen avto hočeš in se boš že zmenil za "zadnjo ceno" si vzami eno uro časa, pridobi tel. št. vseh avtosalonov v Sloveniji in jih pokliči ter povej točno kakšen avto hočeš, če ga imajo in za koliko so ti ga pripravljeni prodati. Povej, da iščeš najugodnejšo varianto.

Boš šokiran!

Tale nasvet je bil več kot za pivo! ;)

Lp Čojko
Citroen Xsara HDi
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov