reber je napisal/-a:Kako ni imel RMT izhoda, saj to je v bustvu tista žica, ki naj bi bila za napajanje antene. Drugače pa, radio se odpre in potogne ven ta izhod, kar ti lahko naredi nekdo ki se spozna na radije. Tako, potem pa imaš ta RMT izhod za fršterker.
Malo se je trewba znajdt, in manj poslušat trgovce, saj oni ne montirajo in običajno nimajo pojma, izjeme so tisti trgovci, ki so obenem tudi monterji.
Ta radio nima izhoda za anteno!!! Ima pa ta prav remote izhod na unem konektorju, ki naj bi bil tud za predizhod za amp!!!!
@ Samotar:

Kolikokrat ti nej še povem, da sm mel že vse narejeno

Še drugim vnaprej!!!!! Ta tema ni namenjena, da boste govoril, kolk sm bil naiven, nesposoben, pa še kej, ampak, da sm dobil napačno informacijo, zaradi katere sm sedaj ob denar, lahko bi bil pa ob še kaj drugega, ne da bi jim bilo pr AT kej žal zaradi zavajanja stranke!!!
In še enkrat: bil sm v AT - prodajalcu in serviserju za fiat, ne pa v kaki pekarni ala big bang, kjer bi mi sam na pamet neki govoril in mi poskušal kej prodat. Pričakoval sm sam mal več profesionalnosti pri pomoči od firme, pri kateri sem takorekoč nabavu avto!!!!