Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Ne maj 08, 2005 12:01 pm

der_Alte je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:A ves da imam v garazi (cisto slucajno) eno Alfo 75 3.0 V6 America in motor ima res lep zvok, moram priznat, kar je res je res... :mrgreen:

Samo kdorkoli si jo je naročil novo je bil malo čez les. da pa se je odpovedal klimi... :bonk

Se strinjam: :bonk :bonk :bonk

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Ne maj 08, 2005 12:08 pm

McLaren je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:[Dolocene komponete PSA motorjev zdrzijo komaj 40-70.000 km, medtem ko je cel "halo" ko pri BMWju ali Mercedesu nekaj crkne pri "vsega" 150.000 km... Lahko grem tudi v detajle in povem nekaj primerov, ker vcasih za rekreacijo tudi razstavim kak avto in ga prodam po delih -ce kdo zeli. Deli za BMW mi ponavadi oblezijo na policah, medtem ko so zadnjega Pizoja (letnik 2000) kupci dobesedno RAZGREBLI... j***a... :lol:

Ne vem, naš Peugeot 406 letnik 2001 ma 200000 km pa ni še noben stvar crklna ;)
Ja, se zavedam da veš ti o teh stvareh veliko več kot jaz. Zgleda da smo meli srečo pri nakupu ;)
Aja ne moreš nobenemu avtomobilu rečt j***a. Jaz tega še loganu ne morem rečt, ker je kljub temu da ima preprosti zasnovo in staro tehniko vanj vloženo kar nekaj truda enžinerjev.

Za "j***a" si upam oznacit le tisti avto, ki ga dovolj dobro poznam in P 206 2.0 S16, letnik 2000 to prav gotovo je. Seveda ne morem vsega metati v isti kos, ampak tega niti nisem napisal. Tudi moj prijatelj ima 406 ( turbodizel, letnik 97 ali 98 ) in mu dela kot ura ze cez 200.000 km... Ocitno je 406 bolj kvaliteten. Sicer je pa to dandanes loterija in je odvisno predvsem od tega, iz kje so dobavitelji posameznih komponent... vec o tem si preberi tukaj:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 7&start=20
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov