fastfury je napisal/-a:Mene zanima kako je s tem Golfom oz. če je avto soliden, motor vzdrževanje, se kvari al ne... Sm uporabu iskanje vendar je v tisti debati bolj bilo govora o tem, da so že vsi zgonjeni in podobno. Ta ki bi ga jz mogoče kupu pa je od enga znanca, ki je imel avto ves čas v garaži in ga je vsako drugo letopeljal en krog, tko da ohranjen je v nulo.
fastfury je napisal/-a:Mene zanima kako je s tem Golfom oz. če je avto soliden, motor vzdrževanje, se kvari al ne...
fastfury je napisal/-a:Mene zanima kako je s tem Golfom oz. če je avto soliden, motor vzdrževanje, se kvari al ne... Sm uporabu iskanje vendar je v tisti debati bolj bilo govora o tem, da so že vsi zgonjeni in podobno. Ta ki bi ga jz mogoče kupu pa je od enga znanca, ki je imel avto ves čas v garaži in ga je vsako drugo letopeljal en krog, tko da ohranjen je v nulo.
Cocaine00 je napisal/-a:prodaja se golf VR6 ABT 240KM letnik93 150.000km 900.ooo sit
Cocaine00 je napisal/-a:BlackWInd probelm je to da folk neve kaj tiste tri lucke pomenjo na VR6-stkiKo se use tri ugasnejo pol pa tiscat, in pol mas VR-e da grejo k svinje k so hladni, ko pa se segrejejo pa jih sm dav neki
Po forumu brska: Blinder in 13 gostov