Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Če maj 05, 2005 3:32 pm

URBY je napisal/-a:a naj ti grem potem še avto gledat, če je vredu pa tukaj vse iz foruma zraven povabim??? :D

Urby, če dovoliš bi te sam opomnu, da si tud ti tkole spraševal po forumu, kaj kupit.
Predlagam ti,da seb najprej poiščeš avto, pol pa še za druge skrbi,namreč zdi se mi,da si z tvojim nasvetom ni kej dosti pomagu, čeprov si poznavalec foruma :D ,sem prepričan,da nima niti najmanjše želje, da TEBE jemlje sabo, na ogled avtomobila.

Fantje ne se kregat okol fiata noooo :roll:

Opravičujem se za tale off topic, ampak si nisem mogu pomagat 8)

L.p Bistri, ter veliko sreče pri nakupu!
555

Uporabniški avatar
ManyMan
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana- Rudnik

Napisal/-a ManyMan Če maj 05, 2005 4:04 pm

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če maj 05, 2005 5:19 pm

lenivec je napisal/-a:nobena druga firma kot fiat ni še nikoli nardila tovarniške napake na kakem avtu?

Kje sem to napisal? :shock:
Ne, sam smešno je, da pišeš da ti gre na živce kurcanje čez fiat obenem pa napišeš, da je blo "normalno", da so 1.4 motorji ribali :D
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Če maj 05, 2005 7:19 pm

Jest mam 4, tko da vem :D Ni treba tega men razlagat ;) Hudič je le, k se eni bolj eni manj - Fiat se pač bolj :EE

Uporabniški avatar
Fry
Nov uporabnik

Napisal/-a Fry Če maj 05, 2005 7:45 pm

Dajmo se teme drzat no.

Lenivec, noben avto ni nepokvarljiv, tudi mercedes W123 diesel se je kdaj pokvaril, kar pa ljudje nabijajo je pa tocno to - nabijanje.
Je pa fiat dosti nizje na lestvici zanesljivosti kot kaksna mazda, ceprav se tudi ta lahko pokvari, ni to nic novega.
Imas tudi prav, da so honde pri nas precenjene, samo kaj ces, nihce nas ne sili da jih kupimo.

muharem, si ze kupil kaj?

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če maj 05, 2005 8:49 pm

lenivec je napisal/-a:nerabiš meni razlagat da noben avto ni nepokvarljiv, jaz dobro vem da se VSAK kvari, ker pač tak je materjali se obrabijo.

ampak žal določenim osebkom to ni jasno (hondaši`n`kompani)

A ves kako pravijo.VSAK CIGAN SVOJEGA KONJA HVALI!Ti naprimer si pristas FIAT-a,predvidevam da vseh Ita.avtomobilov,jaz naprimer si ga nebi kupil(ma niti najmanj ne razmisljam o tem),raje si kupim 5 let starega BMW-ja,HONDO kot novega FIAT-a!Pac vsak ima svoj okus in zelje v katere se nemores vtikati in prepricevati

Pa te teme so meni cist odvec,sam sem ze tudi spraseval ko sem kupoval(ampak avto za 200.000SIT)ce bi pa takrat imel 1.000.000SIT pa sam vem kaj bi kupil...

Kaj taksnega... :P http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=330777

Z manjso porabo,stroski zavarovanja... ;) http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=322807

Ali pa kaj taksnega da bi malo FIAT-ovce padil!Mala sala. :lol: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=297379

Ma nevem sam za 1.000.000SIT pa ze imas kar izbiro.

Lep vecer zelim se naprej!s_mande

m_a_r_k_y
Nov uporabnik

Kraj: dol pri hrastniku

Napisal/-a m_a_r_k_y Če maj 05, 2005 9:18 pm

zivjo moj predlog bi bla kaksna citroen xantia 1.8 al pa 1.8 16v. za milijon dobis kr lepo pa se ful udobno vozis pa zlo velik opreme za ta dnar dobis
no to bi blo z moje strani
pa velik srece pri iskanju
svasta picka rodi samo para nece :):):)

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

ker avto do 1mio

Napisal/-a mega_ne Če maj 05, 2005 9:20 pm

Kaj pa kkšn Megane, k lih še ni bil omenjen do zdaj (recimo Coupe) => js mam 5 vratnega, 1.6 90KM in tko gre kr lepo (ni nevemkaškna raketa, čeprov kdaj pa tut 8) ), prej ga je že fotr eno leto vozu, tok da je odpravu vse napake :D zdj pa men kr ql laufa pa še stroški so ful majhni (poraba mi še ni šla čez 8, sam mam dost avtocest, pa cca pol časa ga ne gonim lih fuul)

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=340475

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Če maj 05, 2005 11:54 pm

lenivec je napisal/-a:itak, sploh pa govoriš iz lastnih izkušn, ker se že mel ful fiatov tak da si pravi fiat strokovnjak...

OK, zdej mi pa ti napiši: "Fiat se kvari točno toliko kot ostali avtomobili".

Vidim, da imaš komplekse s hondam :roll:

Uporabniški avatar
muharem
Novinec

Napisal/-a muharem Po maj 09, 2005 2:25 pm

vidm da ste se kr lepo razpisal sploh na temo fiatov kar mi ni blo lih v pomoč:) uglavnem zdej mam ze 2 favorita k bom su pogledat pa da vidm kako zgledata od uznotri pa kako se peleta ker če je avto na zuni lep mi to še nč ne pomen. gledat bom pa šou to mazdo 323f 1.5 letnik 98 in pa hyundai coupe 1.6 tapru model letnik 98

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po maj 09, 2005 2:32 pm

Jst bi si za ta dnar omislu naslednji voz:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=348235#

Uporabniški avatar
icely_slo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a icely_slo Po maj 09, 2005 3:27 pm

Kaj pa kaka opel vectra 1.6 16V ali 1.8 16V? Ali pa kak citroen xsara 1.4 ali 1.6?

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr maj 11, 2005 12:43 pm

lenivec je napisal/-a:
D.J. je napisal/-a:Vidim, da imaš komplekse s hondam :roll:

ne sploh nimam komplexa z hondami al pa kaj proti japoncem, so mi všeč nekateri
ampak razpizdi me nabijanje tipa kupi japonca ker nič ne crkne pa lahk delaš z avto mo svija z kurbosom pa bo po 1mio km še ko nov.

pa dobro, človek, ti se v vsaki drugi temi totalno razpizdiš, če kdo kaj reče čez fiat...get over it...

kvarljivost fiatov je pač stereotip, tako kot kvarljivost renaulta ali pa škrtost gorenjcev...ampak v stereotipih je vedno vsaj kanček resnice, mar ne? ;)

btw: vedno se bo našel nek pametnjakovič, ki bo trdil, da je neka znamka navadn šrot...pa kaj potem?...ti voziš svoj avto, uživaš v tem, pa ne obremenjuj se s takimi težaki, ker boš še kilo fasal :) ...
GTI
ITR
E30
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov