Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

pankert
Nov uporabnik

prodaja in nakup rabljenega avtomobila

Napisal/-a pankert To maj 17, 2005 12:08 pm

zanima me, če kdo ve... a kdo ve, če in katera firma se na območju ljubljane ukvarja s prodajo vozilo tudi po sistemu staro za staro :? pa da je fer, da ne nateguje ljudi

namreč sam prodajam rabljen avto, hkrati pa kupujem rabljen avto... problem pa je v tem, da je moj sedanji avto dražji od vozila katerega bi potreboval (potrebnujem karavana oz. večjo limuzino, vendar starejšega) :oops: , pa še časa nimam, da bi se ukvarjal najprej s prodajo, pol pa še posebej z nakupom avtomobila.. :oops:

vsaj kolikor sem do sedaj kontaktiral to kao ni mogoče (seveda me pol s kešem vsi vabijo k sebi :lol: :lol: :lol: )

rabil bi hitro in čimbolj točno informacijo

hvala
to sem jaz

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To maj 17, 2005 12:22 pm

Povej za kakšne dnarje gre. Kolk maš zdej vredno zadevo pa kaj bi rad pa bomo znal kej predlagat.

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

pankert
Nov uporabnik

Napisal/-a pankert To maj 17, 2005 12:31 pm

YOC je napisal/-a:Povej za kakšne dnarje gre. Kolk maš zdej vredno zadevo pa kaj bi rad pa bomo znal kej predlagat.

lp

8)

mah... moj avto je na prostem trgu vreden okol 2.500.000 SIT (po evrotaxu okol 2.400.000), kupujem pa karavana (najbrž bo Opel Vectra letnik okol 2000 - 2001, ki pa se prodajajo za okol 2000000 SIT. :oops:
Zadnjič spremenil pankert, dne To maj 17, 2005 12:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
to sem jaz

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To maj 17, 2005 12:40 pm

Uh, to boš po mojem težko izvedel. Večina trgovcev prodaja avte tudi staro za staro, ampak tako, da kupiš dražji avto od tistega, ki so ti ga vzeli v ceno. Za primer da bi ti oni denar vračali še nisem slišal. Mam občutek, da bo najboljš, da sam prodaš avto, al pa da ga pri trgovcu zamenjaš za drugega z minimalnim doplačilom. Ampak če sem razumel, bi ti rad denar... mal poklič okol po avtohišah, pa boš videl.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To maj 17, 2005 12:53 pm

Ja, dnarja ti vračal ne bo noben. Najboljš se ti splača da ga prodaš - sej to gre hitr,- in se potem hecaš in zbiraš. Al pa dej v oglas menjam ovo za ono - sej folk se gre te scene. Zdej če ti unih 300k ne pomeni tolk veliko kupi avto za isti denar v kateri od avtohiš.

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: whitee in 6 gostov