Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To maj 17, 2005 9:54 pm

juhica je napisal/-a:
Clovek si je zadal cilj kaj bo kupil in se ze skoraj odlocil(seveda pravilno)

haha, clovek se je odlocil da bo kupil bmw-ja. to je vse kar se je odlocil. se tega ne ve, al serijo 3 al 5, pri tem, da sta to dva popolnoma drugacna avtomobila. ne pove za kok dnarja, kok starga, ama nic... in ti temu pravis pravilna odocitev???? stojis za njo? tudi ce bo model kupu razfukana j***a ki se niso servisa vidla??? zarad tega, ker mu vsi tupite da do bmw odlicni avtomobili???? ampak sej ni panike, a ne. vazn da je bmw... :roll:

pa lep pozdrav

ps: vozm bemvlna tko da ne bo panike da ne maram znamke

In kaj ti sedaj sploh zelis?
:?: Ocitno nisi dojel kaj sem hotel povedati!No da ti pojasnim:Si prebral vse teme in ugotovil zakaj in cemu sem sploh to napisal,nekdo ga je nagovarjal in priporocal nakup Alfe Romeo!Jaz sem samo napisal da se je med tema dvema avtomobiloma pravilno odlocil(za BMW),zaradi mene pa ce se ne spozna in je naiven(kar vem da ni)si lahko tudi kupi BMW 2002,ves!!!Nisem rekel da je BMW najboljsi avto in ne tupim tukaj in neboj se jaz ne vozim razfukanih j**c...To da pa on sam ni napisal kar zeli od opreme in kar pricakuje od avta pa jaz nisem kriv.No saj potem je popravil in naknadno napisal kaj in kako. ;)

To da ti vozis BMW-ja,lepo in nic nebi imel proti temu ce ga nebi maral.Vsak ima svoj okus,a ne? :P
Sedaj bomo pa ze lahko pomagal!Lep vecer zelim se naprej.s_mande

Clovek je tu lepo napisal da kupuje BMW in ne Alfe,spet sem moral napisati

Uporabniški avatar
LIX
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a LIX To maj 17, 2005 10:10 pm

jojmene dej kej bolj koristnega napište ;)
ne nabijat:)

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ To maj 17, 2005 10:41 pm

LIX je napisal/-a:jojmene dej kej bolj koristnega napište ;)

Nima smisla pisat, ker imas tega na bmw forumu OGROMNO... tu ni verjetno se nihce imel takega avta, tam pa imas veliko lastnikov, ki ti bodo posredovali svoje izkusnje... :idea:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 18, 2005 8:03 am

Kaj se sploh še ukvarjate z Nordnom. Pač ma probleme pol pa folk mal po internetu drka al kaj jest vem kaj je njegov problem. Se ga ignorira in čez neki cajta zbana in je to to. :roll:
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: frgo in 12 gostov