Gricko je napisal/-a:VARNOSTNIK s.p. je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:Pozdravljeni!
Če že imaš Tipota 1.4, potem veš kako zgleda..je pa 1.6 boljša izbira, saj za isto porabo in istimi stroški (glede zavarovanja in registracije) pridobiš 6 konjev in cca 15Nm navora več, kar se pozna pri porabi goriva-ker se motor manj napreza, popije toliko kot 1.4..Ne se bat, da ima 1.6 samo 75 konjev, vsaj navit ni in to pomeni, da ga je lepše vozit-več navora pri nizkih obratih, pa še dlje ti bo živel.
Jaz sem na strani Tipota 1.6 (ga mam tud sam), Accent pa tudi ni slab-priporočam samo v primeru, da želiš narediti spremembo in sprobati še kakšen drugi avto in ne samo Fiata.
Daj ne nakladaj, ko nič ne veš, kar neki bluziš.
in kaj bluzi????
Kar je povedal ,je pravilno povedal!!!
vsaj en nasvet je dal, kaj si pa ti povedal??
Smetit zna vsak, kaj pametnega povedat pa zadnje cajte vedno manj ljudi , vsaj zgleda tko...
Se podpisem pod tvojo izjavo Gricko,tale VARNOSTNIK tukaj na forumu je zato da smeti teme z svojim nezrelim,nedorastlimi pa se kaj bi lahko rekel izjvavami.Daj VARNOSTNIK lepo te prosim,koliko si ti star da se tako obnasas.Ce bi jaz imel moznost koga od uporabnikov odstraniti bi tebe ze ne ne vec bilo med nami.Imas res veliko sreco.
Lep dan ti zelim se naprej.Pa ni treba kaj odpisovati,ker se nemislim kregati z teboj.s_mande