drejc je napisal/-a:transporter ceno drži, jz bi ga raje zbral kot opla oz. renaulta, čeprov nism VW fan
Samotar je napisal/-a:drejc je napisal/-a:transporter ceno drži, jz bi ga raje zbral kot opla oz. renaulta, čeprov nism VW fan
Zdej daš več, ko prodajaš dobiš več. In kaj maš od tega ?? Nič, razen tega da maš dnar vezan v avtu.
@ MALIJOHN > PSA/Fiat trojčki ti pa niso všeč ?
Zzooommm je napisal/-a:Pol pa najbolš da kup enega napol iz odpada... zdej daš nič, pol dobiš nič... pa nimaš nič vezano...? al kako naj bi šla ta logika![]()
GOX je napisal/-a:Jst sm tud za transporterja pa tud sam ga mislm nabavt z 4 motion menda so zlo v redu je pa res da je cena dost visoka, sam prodajalec mi je razlagu da me nek dvojni pleh pa da so to neke nove mašine brez jermenov in podobno uglavenm ni tavelkih servisov.
MALIJOHN je napisal/-a:GOX je napisal/-a:Jst sm tud za transporterja pa tud sam ga mislm nabavt z 4 motion menda so zlo v redu je pa res da je cena dost visoka, sam prodajalec mi je razlagu da me nek dvojni pleh pa da so to neke nove mašine brez jermenov in podobno uglavenm ni tavelkih servisov.
Vsi jih hvaljo jst to vem in bi ga tud najraj vzel ampak razmišljam racionalno! Vzel bom dva kombija! Transporter 2,5 tdi km 6.600.000 sit (doplačil 550.000 za klimo,centralno,kovinsko,..) Opel vivaro 2.5 cdti 135km 5.200.000 sit (klima,vsa elektrika,abs,...) In na dva se nabere 2.800.000 sit. To pa j kr ena lepa cifra!
Sam k nč nevem o oplovih dizlih! Prodajalci jih hvaljo sej JIH ITAK MORJO HVALT!
Še enkrat ponavlam da so motorji v obeh kombijih (oplu in renoju) identični sej oba kombija sestavljajo v isti tovarni. Mislim pa da je opel za odtenek ceneje od renoja.MALIJOHN je napisal/-a:GOX je napisal/-a:Jst sm tud za transporterja pa tud sam ga mislm nabavt z 4 motion menda so zlo v redu je pa res da je cena dost visoka, sam prodajalec mi je razlagu da me nek dvojni pleh pa da so to neke nove mašine brez jermenov in podobno uglavenm ni tavelkih servisov.
Vsi jih hvaljo jst to vem in bi ga tud najraj vzel ampak razmišljam racionalno! Vzel bom dva kombija! Transporter 2,5 tdi km 6.600.000 sit (doplačil 550.000 za klimo,centralno,kovinsko,..) Opel vivaro 2.5 cdti 135km 5.200.000 sit (klima,vsa elektrika,abs,...) In na dva se nabere 2.800.000 sit. To pa j kr ena lepa cifra!
Sam k nč nevem o oplovih dizlih! Prodajalci jih hvaljo sej JIH ITAK MORJO HVALT!
Po forumu brska: frgo in 12 gostov