Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To maj 24, 2005 3:36 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Ma fantje zdej sm pa jest že čist zmeden. Pišete da je vse super in da je motor dober, da zmore veliko kilometrov,...

Če pa gledamo kaj je killah_bee napisal v opisu svojega stroja je pa kar mal drugač.
Citiram:''Velika poraba, drago vzdrževanje, malo mehanikov hoče poravljati avtomobil oz motor, motor se zelo greje, potrebno veliko dodatnega denarja v žepu za vzdrževanje avtomobila, ker ga pač leta dajejo.''

LOL Tomaz40 , tuki je govora o ne 16V-jih,16V je čisto drugi avto,jest sem bil pa pri mojem opisu kar se dan objektiven ;)

Kar se pa tiče 1.4e motorjev,to je pa druga stvar :D

Torej 16V je čisto drugi avto ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To maj 24, 2005 4:02 pm

killah bee je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:Ma fantje zdej sm pa jest že čist zmeden. Pišete da je vse super in da je motor dober, da zmore veliko kilometrov,...

Če pa gledamo kaj je killah_bee napisal v opisu svojega stroja je pa kar mal drugač.
Citiram:''Velika poraba, drago vzdrževanje, malo mehanikov hoče poravljati avtomobil oz motor, motor se zelo greje, potrebno veliko dodatnega denarja v žepu za vzdrževanje avtomobila, ker ga pač leta dajejo.''

LOL Tomaz40 , tuki je govora o ne 16V-jih,16V je čisto drugi avto,jest sem bil pa pri mojem opisu kar se dan objektiven ;)

Kar se pa tiče 1.4e motorjev,to je pa druga stvar :D

Torej 16V je čisto drugi avto ;)

Aha sm mislu da je Tvoj opis letel na cel avto, ne pa samo na motor. Ok, kul vse jasno.

PS: Vsaka čast za objektivno oceno, ker eni majo take, da samo gledaš.
Upam da me ne linčajo zdej ampak sem se fejst nasmejal, ko sem videl kako je Regy talal zvezdice. Kot da vozi BMW 750!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov