Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Sr maj 25, 2005 2:53 pm

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Sr maj 25, 2005 3:12 pm

Moj glas dobi AX. Super avto za majhen denar in zelo majhne stroške.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Sr maj 25, 2005 7:20 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Jaz bi ti predlagal tole:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=350531

Sam imam doma dva justy-ja 1.0 GL in pa taksnega, kot je na tem linku...
Lahko recem, da je tale 1.2 4wd zmagovalna kombinacija. pije nekje od 5-7 litrov - odvisno od tega, kako tezko nogo imas... Vzdrzevanje je poceni... Avto ima vklopljiv 4x4 pogon in je zelo pripraven za kaksne izlete v neznano, poleg tega, pa je pozimi pravi party mobil... Uzitkov po zasnezenih cestah se ne da opisat... Za ceno 150k sit, kkot je omenjena v zgornjem oglasu dobis zelo zelo dober avto... pa tudi noge se da stlacit kamor koli hoces, pa se vedno ostane dovolj prostora... :oops: :wink:

Na tvojem mestu bi izbral to.

Lp

Tud jaz bi tole priporočal.

Drugače je Swift tudi dobra izbira, vendar poišči katerega, ki je vsaj malenkost bolj ohranjen ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Sr maj 25, 2005 7:33 pm

jaz imam doma dve fiesti: 1.1 pa 1.6XR2i...no 1.1 je od mame moja pa XR...torej 1.1 jo imamo tam že ene 3 leta pa ni vprašala še nič moja XR pa mi je zdaj pred kratkim zaganjač začel vrtet v prazno pa sm sam baterijo odklopu pa jo nazaj vklopu in je blo...druzga pa čisto nič...je pa res da za XR pride registracija mal več...

no iz vsega tega dam tudi jaz glas fiesti kr razen rje ne vpraša nič...aja 1.1 na 5000km vpraša po 1/2l olja moja XR pa ne praša nič (tolko kot ga nalijem ob srvisu ga tudi izlijem ob naslednjem)

cashy
Novinec

Napisal/-a cashy Sr maj 25, 2005 8:00 pm

moj glas: uno...imamo unota že 10 let, pa je šele pri starosti 12 let začel malo "zaj..."
drugače zelo poceni vzdrževanje in registracija, rez. deli...ne vem, če se da s katerim avtom priti ceneje skozi...pa zelo okreten je...prostoren tudi (rpi 193 cm nimam nobenih prostorskih stisk..)
ne praš me nič, ker nič ne vem
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: frgo, Google [Bot] in 11 gostov