URBY je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:cl 55, je prestizni coupe, meni se vedno eden najlepših avtomobilov
ja boljsi je od vseh teh
CL 55 AMG je car, se strinjam s tabo, sam škoda, ker ni CL 65 AMGja
kdo prav da ga ni?

LP
jakamrak je napisal/-a:MB CL 55 AMG ne spada v ta razred avtomobilov drugace pa sigurno a8 saj je bil po vseh testih najbolsi, drugace je najbolsi vw vendar ga v primerjavi z a8 izda premocen motor lp
splash je napisal/-a:jakamrak je napisal/-a:MB CL 55 AMG ne spada v ta razred avtomobilov drugace pa sigurno a8 saj je bil po vseh testih najbolsi, drugace je najbolsi vw vendar ga v primerjavi z a8 izda premocen motor lp
gtre se zarad tega ker bo fotr avto menov, pa ne ve kaj od tega bi vzel. phaetona ma zdj pa je zlo kul avto, sam on zelo hitro vozi, pa tud ni ravno nežen do njega, tko da najbrž ne bo spet phaetona vzel. precej se nagiba k cl-u.
sam tale cl po moje pije k sam hudič!?
Vuso je napisal/-a:Haha kej tazga pa še ne.tebe skrbi cl zarad tega ker pije kot sam hudič![]()
Razumem da te pri avtu do 13 mio mogoče še malo skrbi koliko kej pije ampak pri cenah, ki jih imajo teli je pa to čist irelavanten podatek.tank majo dost velik da nisi skoz na pumpi![]()
nekdo je reku da mu cl ni všeč, ker ima raje dolge avtomobile.meni se zdi cl ogromen.mislim da ima okoli 5m kar se mi zdi veliko.
Vuso je napisal/-a:nekdo je reku da mu cl ni všeč, ker ima raje dolge avtomobile.meni se zdi cl ogromen.mislim da ima okoli 5m kar se mi zdi veliko.
splash je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Haha kej tazga pa še ne.tebe skrbi cl zarad tega ker pije kot sam hudič![]()
Razumem da te pri avtu do 13 mio mogoče še malo skrbi koliko kej pije ampak pri cenah, ki jih imajo teli je pa to čist irelavanten podatek.tank majo dost velik da nisi skoz na pumpi![]()
nekdo je reku da mu cl ni všeč, ker ima raje dolge avtomobile.meni se zdi cl ogromen.mislim da ima okoli 5m kar se mi zdi veliko.
sj se ne gre zarad porabe pa keša. gre se zato ker me zanima koliko km približno zdrži en tank?! ker je lahko zelo zamudno vsakih 250 km stat na bencinski!
swifthead je napisal/-a:Lejte tkole je da vas mau poducim: do leta 2002 je meu CL55 le 367KM (ker je motor brez kompresorja) ki ga prepoznamo tudi po le dveh auspuhih in luckah ki imajo dve beli crti!!!potem je dobil 2002 vec kroma in boljse spojlere in 4 rohre in 3 bele crte na luckah ter seveda ojacan motor in vse saj ima kompresor!!!v tem letu je novost tudi CL600 ki ima 500KM, namrec pred 2002 je meu CL600 tudi 367KM (5.8L V12 saug), v 2002 pa je dobu se Biturbo in ne kej prevec na videzu!!
Tudi pred letom 2002 je obstajal CL63 AMG ki je meu 6,3L V12 in 444KM (spet saug)!!! nov pa je zdj 65AMG (totalno nora varianta)!!! govori pa se ze o novih motorjih 500, 600 in 63AMG!!!pa tut dizli pridejo, pol kasnej pa pride tut popolnoma nov model!!!!
Aja pa tisti k pisete o 493KM, to je SAE Net ameriski standard, po nemskem DIN jimajo 500KM, pa britanskih 499BHP!!!!
Drgac pa ta CL poseka vse od tistga kar si nastel!!!!
Po forumu brska: frgo in 11 gostov