Damjan19 je napisal/-a:pa pr študentih je mal težko pričakvat da bojo taki avto(1,5mio sit) res kupovali
KREMENKO je napisal/-a:Ker moram na faxu narest eno seminarsko nalogo o nakupu avtomobilov, vas prosim študente in ostale da mi odgovorite na vprašanje.Gre za nižji cenovni razred (tam do 1,5 milijona max). Fora je v tem ali ste kot študentje (in ostali) pripravljeni plačati za nakup avtomobila, pri podjetju ki se ukvarja z prodajo avtomobilov, več denarja kot pri posameznih prodajalcih, če je avto pregledan, zrihtan in sploh tako kot more biti. Se pravi da je avto tip-top tako od znotraj, kot od zunaj in pri motorju.
Seveda pa je tukaj še dodatna ugodnost, ki predstavlja da vam kot študentu zrihtamo kredit (oz podatke o kreditu).
Že vnaprej hvala za odgovore.
pilgrim je napisal/-a:KREMENKO je napisal/-a:Ker moram na faxu narest eno seminarsko nalogo o nakupu avtomobilov, vas prosim študente in ostale da mi odgovorite na vprašanje.Gre za nižji cenovni razred (tam do 1,5 milijona max). Fora je v tem ali ste kot študentje (in ostali) pripravljeni plačati za nakup avtomobila, pri podjetju ki se ukvarja z prodajo avtomobilov, več denarja kot pri posameznih prodajalcih, če je avto pregledan, zrihtan in sploh tako kot more biti. Se pravi da je avto tip-top tako od znotraj, kot od zunaj in pri motorju.
Seveda pa je tukaj še dodatna ugodnost, ki predstavlja da vam kot študentu zrihtamo kredit (oz podatke o kreditu).
Že vnaprej hvala za odgovore.
zanimiva tema, mi lahko poveš na katerem faksu, smeri in pri katerem predmetu?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov