BimmerM je napisal/-a:Moja sestra ma puntota 1.2 letnik 2002 jest sm ga vozu več kot pol leta in porabe nism mogu spravt pod 7.0l/100km!Z avtom so ble same težave(na srečo dokler je bil še v garanciji)!Pri okol 40kkm je šlo grlo vbrizga malo kasneje pa cel računalnik za vbrizg! Pa v 70kkm je 2X šla lambda sonda! Drgač servisi so pocen od 20k do 30k SIT. Menjava jermena+napenjalcev+olje+fitri+delo pride na pooblaščenem servisu okol 65-70k SIT
cashy je napisal/-a:v eni avtohiši na Jesenicah imajo bravo 1.6 16v let. 2000, 130k km, s klimo za 1.000.000...precej ugodno se mi zdi..res pa je, da so na havbi neke sledi od malih kamenčkov...le kje je prejšnji lastnik vozil in kako je vozil?
Nixxon je napisal/-a:cashy je napisal/-a:v eni avtohiši na Jesenicah imajo bravo 1.6 16v let. 2000, 130k km, s klimo za 1.000.000...precej ugodno se mi zdi..res pa je, da so na havbi neke sledi od malih kamenčkov...le kje je prejšnji lastnik vozil in kako je vozil?
Ej, to pomeni samo eno, da avto ni bil štrihan oziroma zaleten, vsaj v zadnjih nekaj tisoč km. Ker to je normalen pojav pri vseh avtih. Bolj bi me čudilo če jih nebi imel, oziroma bi bilo sumljivo. Kamenčki spomladi in nespucane ceste naredijo svoje.
Po forumu brska: frgo in 14 gostov