Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Daewoo Musso

Napisal/-a CST™jerko To jun 07, 2005 5:19 pm

No pa da vas še jst mal povprašam za vaše mnenje. Razmišljam o nakupu terenskega vozila. Na internetu sem gledal ta avto: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=221259 zanima pa me katere mašine so vgrajevali v te avtomobile, ter njihova vdrzljivost. Pa če obstaja kakšen podoben terenec v tem cenovnem rangu, lahko tudi iz uvoza.
Lp Boris
Zadnjič spremenil CST™jerko, dne To jun 07, 2005 7:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak To jun 07, 2005 5:55 pm

Kolikor mi je znano je bil to pred tem Ssangjong Musso v katerem se je skrivala mercedesova tehnika. Vgrajevali so predvsemmercedesove CDi motorje.
Slika

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM To jun 07, 2005 6:13 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Kolikor mi je znano je bil to pred tem Ssangjong Musso v katerem se je skrivala mercedesova tehnika. Vgrajevali so predvsemmercedesove CDi motorje.

In še danes jih!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
blakozar
Nov uporabnik

Napisal/-a blakozar To jun 07, 2005 10:41 pm

Avto ni slab,ampak je problem z rezervnimi deli.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 08, 2005 11:19 am

Vsi dizli niso bli CDI, so obstajal tut taki brez turbin, ampak še pod znamko Ssang Yong. Ga ima moj bivši šef in zadeva je za teren res kul, ima priklopljiv električno 4wd in reduktor, 4wd lahko med vožnjo priklopiš, za izklopit se moraš pa ustavit. Za terensko vožnjo je vozilo zelo sposobno, če ga pa rabiš samo za po cestah ga pa jest nebi kupu, je preveč terensko naravnan. Za porabo ne vem, pomoje je kr velika. Placa ma kr dost.
Slika

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak Sr jun 08, 2005 9:52 pm

Nixxon je napisal/-a:Vsi dizli niso bli CDI, so obstajal tut taki brez turbin, ampak še pod znamko Ssang Yong. Ga ima moj bivši šef in zadeva je za teren res kul, ima priklopljiv električno 4wd in reduktor, 4wd lahko med vožnjo priklopiš, za izklopit se moraš pa ustavit. Za terensko vožnjo je vozilo zelo sposobno, če ga pa rabiš samo za po cestah ga pa jest nebi kupu, je preveč terensko naravnan. Za porabo ne vem, pomoje je kr velika. Placa ma kr dost.

drzi motorji so od MB, samo niso pa CDI kot je nekdo prej omenil, bili prejsnje pred CDI, ta stari dizli
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov