Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Menjava avtomobila za drug avto

Napisal/-a darkdog24 To jun 07, 2005 10:06 pm

Prosu bi, če mi lahko pomagate pri enem problemu.Namreč tast prodaja svoj Daewoo Espero za ene 280 tisoč.Ker je zanimanja za tak auto malo, bi prosu če mi lahko pomagate, da bi ta auto zamnejal za nek drug manjši auto iste vrednosti. Namreč nov auto pride jutri v hišo, in tega pač nepotrebujejo več, manjši auto pa bi vozila žena.
Če ma kdo kako idejo pa je kje na avtonetu vidu bi prosu če nalima link do tja.tud sam iščem in si zapisujem ponudbe.

Gre pa se za Daewoo Espero, letnik 96, 116000 prevoženih km, servisna potrjena knjiga, garažiran, 1.lastnik, servo volan, abs,4x stekla, ogledala električna, naslon za roke spredaj, zadaj, avtoradio,metalno zelene barve, 1,6 16v 91KM motor itd...

Evo slika.
Slika

Hvala za vsakršno pomoč.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne To jun 07, 2005 10:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To jun 07, 2005 10:13 pm

Moje osebno mnenje-nej žena rajš obrži Espera?
Mislm, k avto je vidt še ful v redu, pa niti ni tolk velik, po drugi strani bo pa za tak dnar težko dobit kak ful dober manjši avto...pa pri tem vsaj ve, kakšen dejansko je, medtem ko je pri rabljenem za 300jurjev vedno tveganje na kaj naletiš... :?

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To jun 07, 2005 10:20 pm

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To jun 07, 2005 10:22 pm

Isti drek. Avto ni kej dost manjši. Lepši tud ni dost. Jst bi tud reku , da naj kr obdrži. Če seveda avto dela tako kot treba.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To jun 07, 2005 10:27 pm

kaj pa kakšen hyundai accent bi prišel v poštev?

drugače pa sem tudi jaz zato da bi se ta obdržil, ker tale espero je kr soliden avto!
sam če ne pač ne gre ;) :D
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jun 07, 2005 10:33 pm

Bor je napisal/-a:Isti drek. Avto ni kej dost manjši. Lepši tud ni dost. Jst bi tud reku , da naj kr obdrži. Če seveda avto dela tako kot treba.

Zx je notr skor pol majši.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To jun 07, 2005 10:50 pm

Gre se tud za to, da bi auto vozla tud moja punca ter njena mama.In auto je res prevelik za obe.to je kr vlka ladja.Probleme mata pri parkiranju.Zato bi pa meli neki manjšega za obe, predvsem pa za tamalo.Gledam tale ZX pa pišuka auto ma vse od opreme kar rabi začetni voznik oziroma voznik ki se še ni dost spraksiral.
Gledal sem tudi recimo suzuki Swift, Punto 1,Opel corsa, Peugeot 106,R Twingo in ugotovil, da tale ZX da največ opreme od sebe.

Kaj pa vem bom predlagu naprej.

Daewoo dela brez težav, razbit ni bil nikol, edin na desni strani je sprednji in zadji odbijač na uni črni plastiki porajsan zaradi problema pri parkiranju.Drugač je pa solidn auto, spije pa 7,4 litra na 100km.
Kaj pa vem kaj bi nardili? :?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jun 07, 2005 11:17 pm

Kaj pa za kakega Cliota :) ,maš tud take ki bi mali avto zamenjali za malo večjega.
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Če jun 09, 2005 2:59 pm

killah bee je napisal/-a:Kaj pa za kakega Cliota :) ,maš tud take ki bi mali avto zamenjali za malo večjega.

Ne Clio odpade ker že mamo cliota doma :D uglavnem če ma kdo kak manjši auto za zamenjat in bi hotu kej takega mi lahk pošlje PM.

pkucler
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Menjava avtomobila za drug avto

Napisal/-a pkucler Ne jun 12, 2005 11:01 am

darkdog24 je napisal/-a:Prosu bi, če mi lahko pomagate pri enem problemu.Namreč tast prodaja svoj Daewoo Espero za ene 280 tisoč.Ker je zanimanja za tak auto malo, bi prosu če mi lahko pomagate, da bi ta auto zamnejal za nek drug manjši auto iste vrednosti. Namreč nov auto pride jutri v hišo, in tega pač nepotrebujejo več, manjši auto pa bi vozila žena.
Če ma kdo kako idejo pa je kje na avtonetu vidu bi prosu če nalima link do tja.tud sam iščem in si zapisujem ponudbe.

Gre pa se za Daewoo Espero, letnik 96, 116000 prevoženih km, servisna potrjena knjiga, garažiran, 1.lastnik, servo volan, abs,4x stekla, ogledala električna, naslon za roke spredaj, zadaj, avtoradio,metalno zelene barve, 1,6 16v 91KM motor itd...

Evo slika.

Slika

Hvala za vsakršno pomoč.

Jaz imam swifta in iščem večji avto zato pokličte na 040839732
lj
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], IcEm4n in 4 gostov