Marti, meni je prav zal, da ste imeli smolo z motorjem 1.8, pri mojem nisem imel nobenih tezav. Prodal sem jo eno leto nazaj ( 94.000 km ) svojemu prijatelju, ki je presedlal iz Seat Cordobe v Lybro in ga danes lepo razvaja v voznji. Verjetno je slo pri vasem avtomobilu za hujso tovarnisko napako, ki je moje vozilo na sreco ni imelo. Sem pa slisal danes od znanca za podoben dogodek, ki se je odvijal pred dvema letoma ko je nekdo v avto hisi Adrija Novo Mesto kupil 1.8 Lybro SW, pa mu je tudi motor zagodu podobno kot pri vas samo da je on prevpzu ze cirka 40.000 km, pol sta pa sla bat in glava motorja, gospod je sel na avto triglav kjer so mu uvozili novi motor in mu ga namestili v vozilo, ugotovili so da je slo za tovarnisko napako in stroski novega motorja in dela so bili kriti.
Danes moras imeti sreco pri nabavi avtomobila, zavedati se moramo tega da je vasko narejeno vozilo preplavljeno z napakami, razlika je v tem da so nekatere majhne druge pa ogromne, vemo da zivimo v svetu ki ne dopusca napak, sploh pa ne pri znamkah kot je naprimer Lancia (prestiznui italijan) ali pa Mercedes (prestizni nemec), ki je tudi delezen kritik po kvarjenuju motorjev in elektronike ( malce povprasaj taxiste ).
Ze v prejsnem odgovoru sem napisal, da je Lyibra prvo vozilo ki je imela vgrajene novejse motorje in da imas pod pokrovom lahko poskusnega zajcka, ki je moral po nekaj prevozenih kilometrih pokazati otrosko bolezen in so jo tako odstranili skozi cas, vedeti pa moramo da govorimo o 1.8 motroju s 130 KM, ki je meni prinesel veselje do voznje in uzivanje v trenutkih ki sem jih prezivel v LYBRI, nekateri pa pac niso imeli te srece in jim je avtomobil ostal v drugacnem spominu. Zal
Danes vozim Phedro in sem eden izmed redkih v SLO ki vozi tako vozilo in me na sreco ni razocarala, lahko recem da imam sreco ker vozim dobro narejen avto, avoto ki mu lahko recem avto saj me ni pusti na cedilu ni ne pri 9.000 in niti ne pri 65.000 km.
Res skoda Martin da nisi imel srece in je avto povzrocal tebi in mami ter ocetu preglavice upam da se kaj takega ne bo ponovilo pri drugih avtomobilih ki jih bos vozil.
Colo 20, tebi pa zelim veliko srece pri nakupu ker jeo bos potrboval, pa ne samo pri Lancii AMPAK TUDI PRI KATEREM DRUGEM VOZILU. Vemo da je avtombil v boju s casom in denarjem samo odlitek in ne sirov zavitek ki ga babica skrbno pripravlja v domaci kuhinji za svojega ljubega vnucka. Koliko napak ima od mojega brata A4, ki jih naredijo na leto okoli 400.000 ali vec, koliko pa Lybra, ki jih naredijo nekaj tisoc, to pa vedo samo tisti ki so obiskali mehanika ko se pojavijo problemi.
Zelim Ti, veliko srece in uzitkov med voznjo v novem avtomobilu.
lep pozdrav