Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

kolko je vreden?!?!

Napisal/-a |jurcek| Po jun 20, 2005 8:42 am

zanima me če mi lahko kdo pove kolko bi bil vreden saxo, ki ga prodaja mama.
je letnik 97, 1.1 60KM, prevoženih okoli 80k km, SX oprema, kot dodatna oprema dokupljeno centralno zaklepanje, električne šipe spredaj, deljiva zadnja klop. je pa 5 vratni model. redno vzdrževan, nikoli karamboliran, 1 lastnik.

hvala!
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po jun 20, 2005 8:57 am

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po jun 20, 2005 9:38 am

650k je optimistična napoved. Po moje bo fajn, če boš zanj dobi 600k.

Primer: R Twingo, easy, dalj. cent. zakl., el. šipe spredaj, 2. lastnik, 120k km, zelo lepo ohranjen. Prodal sem ga v avtohiši staro za staro in zanj dobil januarja letos 540k SIT (po eurotaxu), pa majo Twingi drgač kr dobro ceno.

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Napisal/-a |jurcek| Po jun 20, 2005 7:59 pm

svadreb je napisal/-a:650k je optimistična napoved. Po moje bo fajn, če boš zanj dobi 600k.

Primer: R Twingo, easy, dalj. cent. zakl., el. šipe spredaj, 2. lastnik, 120k km, zelo lepo ohranjen. Prodal sem ga v avtohiši staro za staro in zanj dobil januarja letos 540k SIT (po eurotaxu), pa majo Twingi drgač kr dobro ceno.

saj ne prodajam jaz ampak mama. Aja, pa tehnični je na novo naret(brez vez da nebote kaj mislili).

se sploh splača v avtohiši avto v račun dat? po mojem ne. ali pač?

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po jun 20, 2005 8:10 pm

Ah kje pa. V avtohiši se ne splača dat staro za novo. Ampak folk to dela, ker se jim ne ljubi zafrkavat z dajanjem oglasov, zvonjenjem telefonov ob 22.30, pa pol cenkanje, pa kdo plača prepis,...
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po jun 20, 2005 8:33 pm

kak je to mozno. za mojega dobim 400 k sit.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To jun 21, 2005 7:11 am

Tomaz40 je napisal/-a:Ah kje pa. V avtohiši se ne splača dat staro za novo. Ampak folk to dela, ker se jim ne ljubi zafrkavat z dajanjem oglasov, zvonjenjem telefonov ob 22.30, pa pol cenkanje, pa kdo plača prepis,...

Točno tako. Men se ne da j**at za tistih nekaj desettisočakov več. Pa pol cenkat, ko ti za vsako malenkost hočejo zbit ceno. Pa še v tej poplavi rabljenih vozil je težko prodajat za normalno ceno. Po nekaj mesecih neuspešne prodaje ugotoviš, da boš moral ceno orng spustit... in kam pol pridemo? Živciraš se po nepotrebnem za deset tisoč tolarjev več, kot bi ti jih dala avtohiša. Ubadaš se z raznimi osebki, ki se nad tabo izživljajo in te hočejo žejnega prepeljati čez vodo ter prepričati, da je tvoj avto samo še za na odpad.... Ne, ne! Jaz prodajam avto samo še v avtohišo in ga tam tudi kupim.

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Napisal/-a |jurcek| To jun 21, 2005 12:02 pm

saj to je res...samo če je razlika med ceno ki ti jo ponudi avtohiša in realno tržno ceno, za katere se avte tud prodaja kakih 150000sit pol je to vlka razlika!
in ne 10000sit

avtohiše pa tak vsakega nap**** kolko gre....samo nekateri se ne pustijo.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov