Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Ne jun 19, 2005 6:58 am

moje izkušnje glede platnene strehe pri skoraj 8 let starem twingu wind so skrajno pozitivne z izjemo glasnosti na avtocesti.

brez problema skozi avtopralnico, nikoli ni kapljice spustila, pozimi nič bolj mrzlo kot pri klasičnem.

lp

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Ne jun 19, 2005 7:08 am

glede MG-ja poznam dva, ki sta ga imela in sta ga oba prodala, ker je bil skoz na popravilih.

eden izmed njiju se sedaj vozi v polu sdi in zgleda prezadovoln (pa mu dnarja ne fali)

tud jst bi zbral:
bmw
mazda
alfa
barčeta

s tem, da mislim, da bi se spravu samo v alfo (2m) :(

zato tud nimam roadsterja.

lp

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Ne jun 19, 2005 11:20 am

Tisti strokovnjaki ki tukaj pljuvate po Barchetti se najprej peljite z njo potem se pa oglašajte. Jaz jo imam v lasti že skoraj celo leto pa me ni še nikjer pustila. Do danes sem imel samo dve težavi. Na tehničnem mi je lambda kazala preveč - bila luknja v izpuhu in električna antena mi včasih malo nagaja. Drugega pa ni nič. Ja pa tudi moker nisem bil še nikoli - tako da raje ne nabijajte. Je pa tako, da na koncu se moraš odločiti sam. Pejd peljat vse primerke, ki pridejo v poštev in se potem odloči pa ne poslušaj primerkov kot so BMW Motorsport, ker tolčejo bedarije.
Slika

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne jun 19, 2005 6:06 pm

f4676 je napisal/-a:Tisti strokovnjaki ki tukaj pljuvate po Barchetti se najprej peljite z njo potem se pa oglašajte. Jaz jo imam v lasti že skoraj celo leto pa me ni še nikjer pustila. Do danes sem imel samo dve težavi. Na tehničnem mi je lambda kazala preveč - bila luknja v izpuhu in električna antena mi včasih malo nagaja. Drugega pa ni nič. Ja pa tudi moker nisem bil še nikoli - tako da raje ne nabijajte. Je pa tako, da na koncu se moraš odločiti sam. Pejd peljat vse primerke, ki pridejo v poštev in se potem odloči pa ne poslušaj primerkov kot so BMW Motorsport, ker tolčejo bedarije.

komi leto dni ga maš pa že luknje u auspuhu pa lambda sonda ti gre. Mislm da si vse povedu s tem o kvaliteti... Ja pa tut teb priporočam vožnjo z več primerki. Js mislm da je v tej klasi prvak nedvomno SLK, tik za petami mu je pa le BMW, pa še to z Z4-ko. Bo pa zanimiva ta nova Alfa brera spider, huda zver, sploh če bo 400 ps pa RWD bo zmaga. Tko da po mojem mnenju je tvoja barchetta kr dost u zaostanku z omenjenimi.

P.S.: Pa ne omenji me brezveze u svojih postih, čeb se rd kregu to piš privat, ne me pa izpostavlat kle. ;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Ne jun 19, 2005 6:14 pm

Ja vse lepo in prow. Ampak lambda sonda gre povsod in je cist odvisno kako dela. To je potrošni materjal in zaradi lambde govort, da je barketa pac drek je totalno blesavo.

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Ne jun 19, 2005 7:08 pm

BMW Motosport. Moja Barchetta ni nova pač pa ima za sabo že kar nekaj kilometrov, ki so bili voženi predvsem na kratke relacije - to pa vsak, ki ima vsaj malo pojma o avtih ve kaj pomeni za izpuh. Pa nauči se brat, ni šla lambda pač pa je bila njena vrednost previsoka, ker je bila luknja v izpuhu. Ko ni bilo luknje v izpuhu je bilo pa vse lepo ok. Ti pa pejd Barchetto lepo peljat ali pa jo imej v lastništvu potem pa povej kaj o njej. Do takrat pa bodi raje tiho.
Slika

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Ne jun 19, 2005 7:34 pm

Sorry me ne mika ta avto sploh, kvečjemu odbija s svojim videzom. Drgač ga bom pa zard službe prej al slej dubu kdaj u roke in takrat ti bom res kej več loh povedu. Itak sm pa že naštel par stvari k mi niso všeč tko da... ;)

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Ne jun 19, 2005 7:48 pm

alo BMW ti govoris kao SLK, Z4 so najboljsi ... pa logicno da so boljsi, samo malo prosim poglej prej razliko v ceni in potem govori...

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Ne jun 19, 2005 8:49 pm

gorgo je napisal/-a:alo BMW ti govoris kao SLK, Z4 so najboljsi ... pa logicno da so boljsi, samo malo prosim poglej prej razliko v ceni in potem govori...

Ta razlika v ceni se nadomesti z bolšo kvaliteto. Logično. ;)

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To jun 21, 2005 6:44 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:
f4676 je napisal/-a:Tisti strokovnjaki ki tukaj pljuvate po Barchetti se najprej peljite z njo potem se pa oglašajte. Jaz jo imam v lasti že skoraj celo leto pa me ni še nikjer pustila. Do danes sem imel samo dve težavi. Na tehničnem mi je lambda kazala preveč - bila luknja v izpuhu in električna antena mi včasih malo nagaja. Drugega pa ni nič. Ja pa tudi moker nisem bil še nikoli - tako da raje ne nabijajte. Je pa tako, da na koncu se moraš odločiti sam. Pejd peljat vse primerke, ki pridejo v poštev in se potem odloči pa ne poslušaj primerkov kot so BMW Motorsport, ker tolčejo bedarije.

komi leto dni ga maš pa že luknje u auspuhu pa lambda sonda ti gre. Mislm da si vse povedu s tem o kvaliteti... Ja pa tut teb priporočam vožnjo z več primerki. Js mislm da je v tej klasi prvak nedvomno SLK, tik za petami mu je pa le BMW, pa še to z Z4-ko. Bo pa zanimiva ta nova Alfa brera spider, huda zver, sploh če bo 400 ps pa RWD bo zmaga. Tko da po mojem mnenju je tvoja barchetta kr dost u zaostanku z omenjenimi.

P.S.: Pa ne omenji me brezveze u svojih postih, čeb se rd kregu to piš privat, ne me pa izpostavlat kle. ;)

Jaz voham kregarijo... Brere ne bo RWD ;)

Menim, da je avtor debate izvedel dovolj o dotični dilemi, poleg tega pa imam občutek, da je že izbral.

Zatorej zapiram duri v to debato ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov