don CONSIGLIO je napisal/-a:Picasso nima 1.8 diesel motorja, verjetno si mislila 1.6 HDi s 110 KM, ki je odličen motor, nov in razvit v sodelovanju s Fordom. Mislim, da gre v tem primeru za odlično izbiro.
Kar se tiče Zafire, pa ravnokar pričakujemo novo (je tudi že predstavljena) in mene osebno ne prepriča toliko. Zakaj si napisala 2002. A je Zafira rabljena?
LP,
don CONSIGLIO
lenka je napisal/-a:Hja, Pilgrim, res so se mi zamerili, Renaulti namreč. Laguna, letnik 01, mi je lepo služila do lani oktobra, ko je crknil računalnik, potem je šel menjalnik, pa sklopka, pa zavorne ploščice, pa (še vem ne, kaj, ampak vsak obisk servisa je bil 100K in več... )Zdaj mam pa dost in Renaultovih servisov tudi videti nočem več. Saj ne, da ne bi bili fantje prijazni in delujejo profesionalni, ampak stroški!!! Saj sem tudi Scenica pogledala, ok, je pa trenutno predrag.
Tehtnica se nagiba k Citroenu in Zafira, tudi če je lepa za pogledat, je out... Pogledat bom šla še Škode. Price performance je menda ok... Se bom pustila poučiti. Kakšno mnenje? Sorry, ker morim, ampak ste moje edino upanje, da dobim vtis predno se spet nasadim, kot sem se z Laguno. Res pa je kupovanje avtomobila loterija.
LP, Lenka
lenka je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Picasso nima 1.8 diesel motorja, verjetno si mislila 1.6 HDi s 110 KM, ki je odličen motor, nov in razvit v sodelovanju s Fordom. Mislim, da gre v tem primeru za odlično izbiro.
Kar se tiče Zafire, pa ravnokar pričakujemo novo (je tudi že predstavljena) in mene osebno ne prepriča toliko. Zakaj si napisala 2002. A je Zafira rabljena?
LP,
don CONSIGLIO
Sorry, za napačen podatek, gotovo imaš prav glede Picassoja. Glede Zafire sem mislila odhajajoči model, ampak novo vozilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov