Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

stifler
Nov uporabnik

audi a8 3.7q 2003

Napisal/-a stifler Sr avg 17, 2005 9:32 am

Zanimajo me vaši nasveti in izkušnje s tem avtomobilom. V mislih smo imeli tega:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=389294

Vem, da nekateri z AHLnimate dobrih izkušenj, zato smo zelo pazljivi, pri realnosti kilometrov. Avto je odlično ohranjen, kot nov, kilometrov ima sedaj 57.000, potrjeno servisno knjigo ker je bil uvožen direktno iz tovarne v Nemčiji.

Prosim za nasvete glede avta in ne AHL!

Hvala!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr avg 17, 2005 9:40 am

po moje je to prešvoh mašina za tak avto. drgač je pa v redua avto. samo nekoliko trd za vožnjo.

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Sr avg 17, 2005 9:53 am

284KM premalo za ta avto? :shock: Nevem no, frend me je peljal s staro S klaso 3.2 220KM, in kljub 2.5 tone je avto pri visokih hitrostih dobro vlekel.. tako da bi bilo po mojem teh 284KM kar dovolj :D
Je pa zanimivo, da v oglasu piše "srednje ohranjeno", ti pa praviš da je kot nov?
Stroški vzdrževanja takega avta so pa tudi astronomski ;)
I'll be back.

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Sr avg 17, 2005 10:59 am

na avtu netu je tisto srednje ohranjeno pomota , avto, smo šlo sprobat in res gre zelo dobro, po tovarniških podatkih ma od 0-100,7.1, kar je manj kot avtomatik passat w8, tko da mislim da mašina ni pre švoh, sider pa je ta avto kot družinski in ne kot športni, ker športni je pa pri hiši jaguar :D glede trdote, pa se mi zdi, da če imaš zračno vzmetenje nastavljeno na comfort sploh ni tako trd, kljub 18 colskim gumam. :D

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr avg 17, 2005 11:39 am

splash je napisal/-a:po moje je to prešvoh mašina za tak avto. drgač je pa v redua avto. samo nekoliko trd za vožnjo.

ne morjo usi met V10 mašine poba :? če je teh 284 KM premalo pol pa res nawem ;)

Lp
Slika

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Sr avg 17, 2005 11:47 am

splash je napisal/-a:po moje je to prešvoh mašina za tak avto. drgač je pa v redua avto. samo nekoliko trd za vožnjo.

glede mašine: audi a8 3.7 0-100 7.1s
vw pheaton v10 0-100 6.9s

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr avg 17, 2005 11:56 am

matr ej ste glupi. glih prejle sem pisal v temi z naslovom "Opozorila" da MI GRE NAJBOLJ NA ŽIVCE ČE V ENI DEBATI, KI JE VEZANA NA EN AVTO, OMENJATE DRUGIE AVTE, KER POTEM NASTANE KREGANJE IN NEPRIMERNI POSTI.

jst nism omenjov nč vw tle, ampak sem samo povedov svoje mnenje, ker sem se že vozil v takmu avtu.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Sr avg 17, 2005 12:00 pm

splash je napisal/-a:matr ej ste glupi. glih prejle sem pisal v temi z naslovom "Opozorila" da MI GRE NAJBOLJ NA ŽIVCE ČE V ENI DEBATI, KI JE VEZANA NA EN AVTO, OMENJATE DRUGIE AVTE, KER POTEM NASTANE KREGANJE IN NEPRIMERNI POSTI.

jst nism omenjov nč vw tle, ampak sem samo povedov svoje mnenje, ker sem se že vozil v takmu avtu.

lej sej ni noben čez vw reku,ampk je dau sm primerjavo pospeška tazga k mate vi pa tistga audija,pač da se vid da si se mal zafrknu,ker je razlika v pospešku 0,2 s,ker si pač glih omenu pa avto ne potegne dobr.chill out dude ;)

Lp
Slika

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Sr avg 17, 2005 12:40 pm

rok46 je napisal/-a:
splash je napisal/-a:matr ej ste glupi. glih prejle sem pisal v temi z naslovom "Opozorila" da MI GRE NAJBOLJ NA ŽIVCE ČE V ENI DEBATI, KI JE VEZANA NA EN AVTO, OMENJATE DRUGIE AVTE, KER POTEM NASTANE KREGANJE IN NEPRIMERNI POSTI.

lej sej ni noben čez vw reku,ampk je dau sm primerjavo pospeška tazga k mate vi pa tistga audija,pač da se vid da si se mal zafrknu,ker je razlika v pospešku 0,2 s,ker si pač glih omenu pa avto ne potegne dobr.chill out dude ;)

Lp

se podpišem pod tole :D

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr avg 17, 2005 12:58 pm

ok. sj je ql. sam pol bo pa kkšn opozoril padu, pa bo spet slaba volja.
recimo, jst bi raj kupu tole.

http://www.webmobil24.de/web/si/suchen/ ... Treffer=26

al pa manjšega bratca.

http://www.webmobil24.de/web/si/suchen/ ... Treffer=40

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Sr avg 17, 2005 1:05 pm

glede prvega: ča prispevaš 30.000 eurov lohk :D
glede drugega:šestica se nam sploh ne dopade kr jih bo čez pet let spet tolko ko je ttih pa se bojo prodajali za drobiž, a8 pa vsaj malo obdrži ceno, pa še lepši je.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr avg 17, 2005 1:17 pm

stifler je napisal/-a:glede prvega: ča prispevaš 30.000 eurov lohk :D
glede drugega:šestica se nam sploh ne dopade kr jih bo čez pet let spet tolko ko je ttih pa se bojo prodajali za drobiž, a8 pa vsaj malo obdrži ceno, pa še lepši je.

Vi kar A8 kupte. Še veliko bolj ekskluziven je kot A6.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr avg 17, 2005 1:44 pm

zanimivo da boš kupil audija, glede tvojega podpisa...

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Sr avg 17, 2005 1:52 pm

splash je napisal/-a:

zanimivo da boš kupil audija, glede tvojega podpisa...

sej ga neom kupu jst ampak ata, kr se atanu sedmica. ne dopade baje je od zuni lepa od znotraj pa grda, pa še iščemo avto z 4 kolesnim pogonom, tk da se zdi audi najbolši. :D

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Sr avg 17, 2005 3:10 pm

nevem kaj loh druzga prčakuješ od avta za 15 miljonov po enem dobrem letu ali dveh kot to da zgleda kot nov....tut marsikateri 10 let star avto je znotraj "kot nov", tko da tuki je debata o tem kako je ohranjen popolnoma brezsmiselna...je treba bl vedt zakaj ga lastnik prodaja (rabi dnar,je avto skos na servisu,ma že full km prevoženih itd...)

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr avg 17, 2005 3:18 pm

Avto je vrhunski. Sicer sem vozil močnejši model, a vseeno. Zelo močan avto, vrjetno tudi normalna poraba? Jst sm mel s 4.0 mašino 11l. Audijev quattro pa je itak eden boljših na tržišču. Ne boš nč v temo brcnu. Kr se pa tiče prešvoh mašine se bom pa raj zadržou, zdi se mi pa totalno neumnen komentar. Prešvoh mašina glede na kaj? Formulo?

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Sr avg 17, 2005 3:23 pm

Miholl je napisal/-a:nevem kaj loh druzga prčakuješ od avta za 15 miljonov po enem dobrem letu ali dveh kot to da zgleda kot nov....tut marsikateri 10 let star avto je znotraj "kot nov", tko da tuki je debata o tem kako je ohranjen popolnoma brezsmiselna...je treba bl vedt zakaj ga lastnik prodaja (rabi dnar,je avto skos na servisu,ma že full km prevoženih itd...)

cena novega avta s tako opremo je 25 mio. Avto se pa prodaja ker bo lastnica kupla audi q7 ko pride vn.

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Sr avg 17, 2005 3:26 pm

no 25milj. (sm čist na blef reku-k ni blo pomembn). Ja če je tko....pa če je dnar,ne vidm razloga zakaj ne kupt,ker razlika v ceni je huda (nov/star)....tko da dober nakup

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Sr avg 17, 2005 3:35 pm

mi smo meli nagledanega pa smo se odločli da g bomo kupli ko pridemo domov, pa smo šli v portorož za en tedn, pa ko smo klicali je una rekla da je en že dau aro, gor, pa je ata reku da tej ga nebomo prišli pogledat, pa je una rekla naj kr pridemo, pol smo pa šli pa je našga starega poslikala pa rekla da ma uni ko je aro dau 14 dni časa pa da nas 26 pokliče če ga dobimo. sm mislimo da je to spet kaka trgovska finta, kr nas je tk vabla da ga pridemo pogledat.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov