Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če avg 25, 2005 11:17 pm

Če jaz prov razumem je kupoval AR 33 pri tej hiši. Pomojem je svojo kr drge kupu, če je pa ni pa bohpomagi. :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

LeThaL
Nov uporabnik

Re: worst car i ever drove

Napisal/-a LeThaL Pe avg 26, 2005 1:29 am

H3llAng3l je napisal/-a:hecno je da ma kolega istega volvota 2 leti starejsega pa mu dela kot urica pa ma isto kilometrov (190k) in mu je do zdaj samo izpusni sistem sel po gobe...

Edini problem je v tem, da ta ki si ga ti "kupil" ni imel 190k, ampak bližje 390k km...v naših koncih je to znana kot nategovalska avtohiša, kjer prvo kar naredijo je da prevrtijo kilometre! Sem že 4X šel gledat z različnimi ljudmi avte k njim in ne boste verjeli avti pri njih vžigajo ne sploh!! :? Aja, pa tudi to lahko potrdim da večje neprijaznosti že dolgo ne :roll:

Moj nasvet: "Ne dirajte ni daljinski mupravljačem"!
SpeedFreak

H3llAng3l
Nov uporabnik

Kraj: Poljčane

Napisal/-a H3llAng3l Pe avg 26, 2005 7:43 am

ah super... da nekdo potrjuje moj sum...

erm.. se gremo malo tozit? ;)
LP
Ni nam lahko.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe avg 26, 2005 7:43 am

Očitno je to res nategovalska avtohiša, ki se jo je treba izogibat daleč naokoli. Sam če pa mal pomislte, pa za 290 jurjev ne moreš dobit avta, ki ima klimo, servo, ABS,... skratka super opremo in da ne bi blo nič narobe z njim.

Pri Renault 19 je v ceni velika razlika če ima avto klimo ali ne. Najcenejši na avto.net s klimo stane 350 jurjev. Pa ne moreš pol pričakovat, da boš dobil Volvo s klimo in veliko dodatne opreme za 290 jurjev.

To je tko kot da bi nekdo prodajal novo BMW serijo 7 s 50.000 km za 3 milione SIT. Neki smrdi in tega se je treba zavedat.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe avg 26, 2005 11:36 am

Zdravo!

AH Mlakar je res najbolj poden avtohiša na Celjskem, čepravb večina drugih ne zaostaja veliko za njimi. Tudi sam sem pred nekaj leti gledal R Megane pri njih. Trdili so da avto sploh ni bil karmaboliran, pa so bila vsaka vrata druge barve, zadnja mislim da desna vrata do golega spikana od kamenja :?: :?: (ponavadi se to dogaja s pokrovom motorja zaradi peskanja cest pozimi) servisna knjiga je bila potrjena za vsa leta z istim pisalom in isto barvo štampiljke (avto je bil po zagotovilu prodajalca redno in pravočasno servisiran na pooblaščenem servisu).....
Kasneje pa sem še v Salomoncu našel en podoben oglas, govoril z lastnikom in po 2 min ugotovil, da je bil avto v lasti nekega verjetno preprodajalca iz Zasavja, ki mi je avto ponujal cca 50.000 sit ceneje :shock: :shock: (začetna cena).

Sicer pa na celjskem je pametno biti precej previden pri nakupu avtomobilov, saj je "normalno" da prodajalci vrtijo števce nazaj, prikrivajo število lastnikov in zgodovino avtomobila.... Večji prodajalci celo uvažajo cele tovornjake rabljenih vozil iz tujine (ITA, D,).

Na kratko na celjskem je težko kupiti dober avto, če nisi poznavalec, ali pa če nimaš poznanih v kakšni AH.

Lp Tristan01

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe avg 26, 2005 12:11 pm

sam ko pa takle berem,me pa stisne, da bi dal tistih 50000 še pa si dal centralno, el šajbe, pa se vozu z mal več ugodja, ker pa res vem kako mašino mam, pa kaj je z avtom, pa čeprav je r5, zice bom pa tak meju z r19, ko bo kaka pocen priložnost, pa mam mal več udobja, dokler faksa ne končam :lol:

sranje je, če pride čisti začetnik, ki se na avto ne spozna, pa se ga da nafu**t vse, pol pa popravli, pa se sekiri, v končni fazi pa zmečeš v avto enkrat več v roku leta z tak dnar bi pa po letu dni+denar od registracije in bencina kupu neki velik bolšga...No to seveda vela za take ko kupujejo prvi avto, pa majo možnost, da lahk vozjo avto, ki je že doma

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Pe avg 26, 2005 12:24 pm

darkdog24 je napisal/-a:
Josephe je napisal/-a:Točno pri tej avto hiši sm jaz kupoval avto (alfa 33 ).
Še na hitro moja zgodba. P o telefonu mi je bilo razloženo da ima 100k km in vso opremo ( cent, el., servo... pač za svoj cajt) .
Pridem tja in avto ne vžge, pač j*** ga prazen acc in nato z mojim avtom na kable užgemo. Prodajalec je sedel v tej alfi, ki se jo je prodajalo in takoj ko je avto vžeal ( torej je deloval največ 3 sec. ) ga je prodajalec stisnil pred mojimi očmoi do blokade ene 3x, češ da se acc napolne.Ves čas mi je trdil da je avto od starejše gospe ( v zadnji polici pa 2 ovalca in woofer ) nakar pride drugi prodajalec in mi trdi da je avto od mlajše družine. No v glavnem pšotem me je prepričeval da avto ima servo ( čeprev ga ni imel niti centralnega , prevoženih je imel po števcu skoraj 200k km. Ko sm šel na testno vožnjo se je sovoznikov zic podrl, ker sploh ni bil prišravfan itd. .
Na koncu pa sta me napizdila kak avto hočem za 300k sit in .... v glavnem baraba in nategovalec si ti.

LP Joseph

Pa ne mi rečt da si potem kupu ta avto? :roll:

Ne, ne sm mojo nabavu pol u kranju.
Ta me ne vid več.
Cene pa imajo res dobre, je bila alfa ki sem jo šel gledat skoraj pol ceneje kot od konkurence.

LP Joseph

Uporabniški avatar
karel
Novinec

Kraj: zg. Savinjska dolina

Napisal/-a karel Pe avg 26, 2005 1:31 pm

Ceprav je moja zgodba povsem drugacna se konca v isti avtohisi,ki jo omenjate.
Imel sem Golf IV star leto dni,nakar mi ga na parkingu stolce en osebek kdobivedel.
Peljem na servis A2S,pac zaradi garancije,ki mi v nasprotnem nebi veljala.
Teden dni kasneje dobim avto nazaj groza.
Zraven mene je kolega drugace licar in kaj vidiva:zadnji del avta kjer je bil karamboliran je drugacne barve (sam sem slikopleskar in barve zelo dobro locim).
Na zacetku me tipa,ki mi ponujata kljuce trdita,da je do razlike prislo zaradi sonca se pravi odsev...Ko jima to ne gre vec od rok trdita,da je avto verjetno ze toliko
zbledel,da niso mogli zmesati pravega odtenka...
In se bi lahko nadaljeval vendar na koncu poanta vsega.
Na zavarovalnici izpolnjujem papirje glede kritja nastale skode pregledam vse
racune cifra sevada,da se ti zvrti opazim racun za licarske storitve ne boste verjeli
kjer pise Avtohisa Mlakar.
Tako kot pravite cuvajte se teh ljudi te zelo radi nateg...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov