Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

VW

Napisal/-a MALIJOHN Sr avg 17, 2005 10:45 am

A kdo pozna ta avot. Je uvožen iz italije, ma 91.000km, je letnik 2003/12. Ima poštempljano servisno knjigo, odlično ohranjen. Je pa bil v lasti leasing hiše v italiji.
Ker kilometri so pomoje realni za eno leto in pol 91.000 km je kr realno ali?
Prosim za mnenja?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=330998

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr avg 17, 2005 10:55 am

Videti je že realno. Ampak piše, da ima 86180 km prevoženih. In ne 91000. Pojdi tam in si ga oglej. Drugače ti pa želim usešen nakup.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Sr avg 17, 2005 11:00 am

Aja dva sta. En ma 86 en pa 91000 sam unga ni na oglasu k je že oglas poteku. Sm ga že gledu pa je avto res ful ohranjen pa tud gre lepo.
A ma kdo izkušnje z vozili iz italije

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 Sr avg 17, 2005 11:13 am

lahko poglej katera lizing hiša in tja v italijo pokličeš in prašaš oz. će poznaš koha na carini lahko pogleda itd opcij je dost
Slika

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Sr avg 17, 2005 11:44 am

Nekoliko nov se mi zdi, da bi bil iz lizinga...
Ponavadi so lizingi za vsaj 2 leti tu pa manjkajo še 4 meseci!
To preveri, drugače pa lep avto, km se tudi meni zdijo realni.

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 To avg 23, 2005 2:05 am

sim je napisal/-a:Nekoliko nov se mi zdi, da bi bil iz lizinga...
Ponavadi so lizingi za vsaj 2 leti tu pa manjkajo še 4 meseci!
To preveri, drugače pa lep avto, km se tudi meni zdijo realni.

Hm zanimivo...da te firme Avtohiša Lev sploh ni na Vrhniki, ampak v Idriji... :roll:

Uporabniški avatar
jojovix
Novinec

Napisal/-a jojovix To avg 23, 2005 10:00 am

Dobr poglej da ni bil sesut! Ker v npr. Nemčiji avta, ki je bil totalka ni mogoče popravit in registrirat. Je total sesut in ni več za na cesto, za izvoz pa je majka, za balkance in ostale nam podobne eksote. Če misliš pa biznis s tem avtom delat, je pa klima obvezna oprema. Drugač so pa ti avti zelo hvaležni delavčki, še posebaj v primerjavi z MB Vito, ki iz lastnih izkušenj ni vreden nakupa.
Good luck! :lol:
KAM'R Č'M, S SUBARUJ'M PRID'M!!!

Uporabniški avatar
AstonM
Nov uporabnik

Napisal/-a AstonM Po avg 29, 2005 9:30 am

Avtomobile večinoma res kupujejo od tujih leasing hiš, ker jih dobijo nekoliko ceneje - količina. Iščejo zbite zaradi cene - popravilo je v Nemčiji, Italiji,...veliko dražje.
Bil sem pri več prodajalcih avtomobilov v Italiji, cene so enake ali višje kot pri nas (za brezhibno in dobro ohranjeno vozilo) poleg tega moraš prišteti stroške homologacije in nekaj procentne dajatve, torej kje je potem biznis, samo v razbitih, do določene mere, da se splača relativno poceni zakrpati in še vedno solidno zgleda.
Nikakor tega ne trdim za vozilo, ki si ga omenil, vendar previdnost, ter dobrega, predvsem pedantnega mehanika pelat s seboj na ogled vozila v izogib kasnejšim stroškom in razočaranju.

Obilo sreče ob nakupu, in vožnji.

lp

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Po avg 29, 2005 10:02 am

Vozilo sem kupil in sem prezadovoljen z njim. Preghledal sem ga da ni bil poškodovan in ni videti o popravilih. Motor pa dela kokr mora delat.
Hvala vsem!
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov