Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Rejzor
Nov uporabnik

Nakup novega avtomobila

Napisal/-a Rejzor Če sep 01, 2005 7:33 am

Pozdravljeni!

Kupujem nov avtomobil. Odločam se med Seat cordoba in Hyundai Matrix. Avto bo imel bencinski motor. Prosil bi, da mi poveste vaše izkušnje in predlagate katerega izmed omenjenih naj kupim.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če sep 01, 2005 7:36 am

Matrixa že zaradi grdega designa ne bi kupil, magar če bi bil 40 letna mama, Cordoba all the way baby.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Če sep 01, 2005 7:50 am

kordoba!

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če sep 01, 2005 7:51 am

Cordoba!!

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren Če sep 01, 2005 1:46 pm

ice je napisal/-a:Matrixa že zaradi grdega designa ne bi kupil, magar če bi bil 40 letna mama, Cordoba all the way baby.

aha :D

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Če sep 01, 2005 2:08 pm

Cordoba!!
Slika

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Če sep 01, 2005 2:17 pm

Pa to sta povsem različna avta, halo :roll:
I'll be back.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 01, 2005 2:28 pm

kochar je napisal/-a:Pa to sta povsem različna avta, halo :roll:

Sem čakal da nekdo tole napiše, ker se strinjam 100%.
Tko kot če bi primerjal R Clio 1.8 16V in Zetor!!!

Za kaj ga rabiš? Če rabiš poceni družinski avto, velik kufer, kaj placa za otroške sedeže in podobno kupi Matrixa. Če pa iščeš avto da se boš vsak dan peljal v službo in nazaj in mogoče 1x na leto na morje kupi Cordobo. Cordobin atribut je izgled, Matrixov pa prostornost. Če boš kupil 100 konjsko verzijo ( dajem samo primer in ne vem če sploh obstaja) bo imel avto podobe pospeške, podobno končno hitrost in tudi podobno porabo. Avto je približno istega cenovnega ranga in lahko pričakuješ tudi enako kvaliteto vožnje.

Zdej moraš TI ugotovit kaj TI rabiš in ne kaj rabijo/si želijo uporabniki na forumu, ki ti ponudijo popolnoma neutemeljen odgovor:'' Cordoba''. Škoda brat take komentarje. Predlagam da malo prespiš in premisliš zadevo, potem pa ko se boš odločil kater avto boš kupil pišeš na forum in vprašaš kakšni so motorji, če so kateri bolj nagnjeni k okvaram,...

LP upam da sem kaj pomagal
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren Če sep 01, 2005 5:44 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
kochar je napisal/-a:Pa to sta povsem različna avta, halo :roll:

Sem čakal da nekdo tole napiše, ker se strinjam 100%.
Tko kot če bi primerjal R Clio 1.8 16V in Zetor!!!

Za kaj ga rabiš? Če rabiš poceni družinski avto, velik kufer, kaj placa za otroške sedeže in podobno kupi Matrixa. Če pa iščeš avto da se boš vsak dan peljal v službo in nazaj in mogoče 1x na leto na morje kupi Cordobo. Cordobin atribut je izgled, Matrixov pa prostornost. Če boš kupil 100 konjsko verzijo ( dajem samo primer in ne vem če sploh obstaja) bo imel avto podobe pospeške, podobno končno hitrost in tudi podobno porabo. Avto je približno istega cenovnega ranga in lahko pričakuješ tudi enako kvaliteto vožnje.

Zdej moraš TI ugotovit kaj TI rabiš in ne kaj rabijo/si želijo uporabniki na forumu, ki ti ponudijo popolnoma neutemeljen odgovor:'' Cordoba''. Škoda brat take komentarje. Predlagam da malo prespiš in premisliš zadevo, potem pa ko se boš odločil kater avto boš kupil pišeš na forum in vprašaš kakšni so motorji, če so kateri bolj nagnjeni k okvaram,...

LP upam da sem kaj pomagal

to je povsem res, mi imamo doma citroen xsara picasso in ti priporocam tega, pa rabljene 1, 2leti so dosti pocen ker jim pada cene ker so ze dolgo na trziscu. ce kupujes pa novega pa men se zdi da 1.6 stane nekako isto kot matrix. zdej ne vem ce kupujes novega ali rabljenega, to je bil samo predlog. ce te zanima ta enoprostorec je ta dovolj velik in predusem serijsko dovolj bogat z veliko opreme.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov