Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Ne avg 28, 2005 10:18 pm

alexmazda je napisal/-a:dragi moji japonci so oznašli ogromno stvari ki jih sedaj nemške in sotale avtofabrike imajo za svoje proizvode...vzamimo samo npr servo volan: poglwjte keri letnik opla, bmwja, mercedesa ga ima? nad 91... mazde in hoinde so ga mele serijsko leta 78...itd

:lol: :lol: japonci so zanani po kopiranju drugih stvari - in potem te stvari še izboljšajo...

kdaj so pa američani mel servo....think a little bit...

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda Po avg 29, 2005 9:51 am

kopiranju katerih stvari?

BorutW
Nov uporabnik

Napisal/-a BorutW Po avg 29, 2005 9:53 pm

A bingoti imajo servo?

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po avg 29, 2005 9:55 pm

BorutW je napisal/-a:A bingoti imajo servo?

Kakor jest vem ne
Slika

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To avg 30, 2005 7:30 am

krt206 je napisal/-a:
BorutW je napisal/-a:A bingoti imajo servo?

Kakor jest vem ne

Napak, imajo servo (in še zelo dober). Bingo ima kot opremo servo, el. šipe, el. špegle, centralno (mislim da v originalu brez daljinskega, vsaj jaz imam SPAL-ov daljinc), volan po višini, radio ipd... Potem pa še odvisno od letnika airbage (od 1998 naprej nekje).

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Made in japan!

Napisal/-a Zmaj78 To avg 30, 2005 2:54 pm

Sej je možno da so poševnooki genialci res najprej razmontiral švabske motorje in jih skopiral do nule, pol pa dodal še mal svojih novitet in je ratal kar pač je. Zdej pač to konkurentom ni glih najbol všeč. To je tko k d je en mulc ful talentiran za tek, pa začne mal popivat pa se drogirat, medtem ko en drug pridno trenira več ur na dan in na konc je ta drugi bistveno hitrejši od tistega, ki je imel boljše izhodišče. Sam jebiga vsak začetek je težak in nihče se ne rodi pameten. :)))

Če pa rečemo še eno na temo nemcev proti japoncem. Npr. če primerjam golfa podobn letnik z mojo mazdo, no kje naj začnem. Lego na cesti bom rajši izpustu :)) Npr. poraba golfa 1.6 75 km (serija III), baje naj bi trošil okol 9 litrov pri normalni vožnji in loh rečem da se s tem bencinom komot vozim z dodatnih 60 konjev močnim avtom, pa še obenem ne sedim v povprečnem avtu (beri Golfu), ki je zame še vedno avto za človeka, ki se na upa stopit iz sence množice in želi ostati naprepoznaven celo živlenje oz. ima pomanjkanje identitete (ali pa vsaj idej). :)))

Pa tut glede nemcev me zanima kaj imajo kar je konkurenčno po dizajnu npr. Toyoti Celici l. 1990, a je to mogoče corrado? :)))))) o neeeee

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda To avg 30, 2005 3:20 pm

pa še ena stvar je: če pogledamo modele evropskih proizvajalcev si lahko ustvarimo naslednjo sliko: npr. vzami cliota, ga raztegni dobiš thalio. ga razširi in povišaj dobiš espaca. cliota znižaj, razširi in malo raztegni pa dobiš megana...itd itd. isto delata peugeot, opel, audi, vw,... aja, pa vesto kdo je bil dizajner pri mercedesovem kompressorju?japonec... :lol: :lol: :lol: ampak vsak je pač prepričan do svojega mnenja, takšno je pač moje, nekdo drug pa bo rekel da japonci vse kopirajo itd, in da je evropska inovativnost sveža kot pomladno vreme...no ja... ta že ni vozil japonca :P :P :P

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Rdeč Ne-ferrari!

Napisal/-a Zmaj78 Sr avg 31, 2005 10:53 am

Zdej pa mam dokončanga (nikol ni konc) mojga rdečga stroja, pa me zanima kaj si kej ljubitelji japoncev mislte kaj bi se še dal izboljšat. Slike mam zaenkat sam na avto.net. Vsaka ideja je dobrodošla!

LP!

B.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr avg 31, 2005 2:47 pm

Ne da se mi brat cele teme .. od kolega brat je montiral dnevne luci in jih tudi homologiral tako da sedaj podnevi ne rabi met dvignjenih onih so pa take cist male ki jih je zmontiral v odbijac in zgleda super ... to je za tistega ki je spraseval ce se mroa podnevi vozit z dvignjenimi lucmi ..
Slika

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Luči od 323 f BG!

Napisal/-a Zmaj78 Pe sep 02, 2005 1:10 pm

Ja to je dobra ideja, da maš na temu avtu loh zaprte oči. Je pa dobra stran teh luči to da npr. vedno veš kje se ti nahaj nos avta in maš ful dobro orientacijo, je pa pol s tem pa par slabosti, npr. zračni upor je večji in gre tut avto cca. 5 km na uro počasnejš, vsaj take so moje izkušnje! No sej pa vsaj dobiš manjšo kazen od mož v modrem! :))))))

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Re: Made in japan!

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe sep 02, 2005 1:23 pm

Priam je napisal/-a:Sej je možno da so poševnooki genialci res najprej razmontiral švabske motorje in jih skopiral do nule, pol pa dodal še mal svojih novitet in je ratal kar pač je. Zdej pač to konkurentom ni glih najbol všeč. To je tko k d je en mulc ful talentiran za tek, pa začne mal popivat pa se drogirat, medtem ko en drug pridno trenira več ur na dan in na konc je ta drugi bistveno hitrejši od tistega, ki je imel boljše izhodišče. Sam jebiga vsak začetek je težak in nihče se ne rodi pameten. :)))

Če pa rečemo še eno na temo nemcev proti japoncem. Npr. če primerjam golfa podobn letnik z mojo mazdo, no kje naj začnem. Lego na cesti bom rajši izpustu :)) Npr. poraba golfa 1.6 75 km (serija III), baje naj bi trošil okol 9 litrov pri normalni vožnji in loh rečem da se s tem bencinom komot vozim z dodatnih 60 konjev močnim avtom, pa še obenem ne sedim v povprečnem avtu (beri Golfu), ki je zame še vedno avto za človeka, ki se na upa stopit iz sence množice in želi ostati naprepoznaven celo živlenje oz. ima pomanjkanje identitete (ali pa vsaj idej). :)))

Pa tut glede nemcev me zanima kaj imajo kar je konkurenčno po dizajnu npr. Toyoti Celici l. 1990, a je to mogoče corrado? :)))))) o neeeee

1.)ne nabiji
2.)golf povprečn avto?kaj pa je pol zate tvoja mazda?ibresuperduperextramegafulšponvagen a kwa?
3.)tole o ljudeh ki ne upajo stopit iz množice oz.hočjo ostat neprepoznavni oz. imajo pomanjkanje identitete pa raj nazaj vzem,in ne provuciraj ljudi.
4.)vsak ma svoj okus,teb je všeč to, men drugo OK?in to spoštujem.zamisl si če bi se vsi v mazdah okol vozil a?
5.)kaj je pa mazda zame,pa rajš nebom napisu....

aja,pa skos govoriš o nemcih,omenjaš pa sam VW.kaj je pa bmw,audi,MB.......?

LP

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Resna debata!

Napisal/-a Zmaj78 Pe sep 02, 2005 7:56 pm

No sej še zmeri se ni glih začela 3. svetovna vojna med Švabi pa Japonci in to niti v smislu pleha. To da je pa usakmu neki druzga všeč pa je itak glih najbolša stvar pri vsem tem. :))
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov