maniac je napisal/-a:vsi, ki jih poznam so imeli ali imajo 1.6 coupeja in so zelo zadovoljni.
mene osebno moti samo dokaj velika poraba, glede na 2.0 motor, ki ima po testih celo dosti manjšo!
gre zadovoljivo(1.6), ni pa raketa.
problemov z njimi ni (stari so meli smotane menjalnike), deli se dobijo in niso pretirano dragi.
mislim, da nimaj kej zgrešit, samo čim lepšega najdi in najbl vzdrževanega.
lp
INFINITI je napisal/-a:
Ti sicer ne vem kak je v živo, ampak ne vidim ravno nekih dragih feltn in športnih gum: zadeva na kateri se definitivno ne špara pri tem avtomobilu. Za primerjavo ti dam oglas svojega (NI VEČ NAPRODAJ!), pa si dobro poglej pod opis opreme, še posebej glede vzdrževanja kaj piše in kaj je gor na avtu - pa primerjaj s tem ki si ga našel. Raje pljuni malo več denarja ali pa si ga naberi; kupi dober avto, ker mene je klicala večina folka, ki so hoteli v štartu nižjo ceno; niso pa imeli toliko zdrva pameti da razmislijo koliko jih bodo stale nove gume, OBVEZNI veliki servis, v kakšnem stanju so zavore itd. Na koncu sem itak odnehal s prodajo ker mi novi avto ni prišel kakor sem to načrtoval. .
Rekel si da so imeli stari probleme z menjalikom .Do kerega leta ?So leta 1999 ze porpavili to napako
Srki je napisal/-a:INFINITI iz kje pa si ?če si od nekod bliz Lj bi bilo vredu če bi prišu mal tvojga pogledat pa par besed steboj reči ,ker vidim da si v tem.Seveda če tebi odgovarja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov