Razni pungi majstri,povejte mi čim več o vaših izkušnjah s tem avtom.Slabostih in tud kašno dobro stvar.K neki sem slišal da se do l.96 neki kvarjo,lohk da se motm.

Hvala za čim več uporabnih podatkov.

amatej je napisal/-a:P306 1.6 XT, l.95 --> imam ga 2 leti in nisem preveč zadovoljen. Rekel si da se kvarijo...diferencijal mi je šel 2x v 4 mesecih. Poleg tega me moti še velika poraba - nad 11l po mestu povprečna vožnja. Zadovoljen sem le z udobjem in lego na cesti.
Bigg Daddy je napisal/-a:ti maš 1.6 pa nad 11l porabo po mestu, pišuka jst mam po mestu 13l pa mam 3.0 V6, kje je pol fora, k še putegnt ne morš, tko k je treba
Bigg Daddy je napisal/-a:amatej je napisal/-a:P306 1.6 XT, l.95 --> imam ga 2 leti in nisem preveč zadovoljen. Rekel si da se kvarijo...diferencijal mi je šel 2x v 4 mesecih. Poleg tega me moti še velika poraba - nad 11l po mestu povprečna vožnja. Zadovoljen sem le z udobjem in lego na cesti.
ti maš 1.6 pa nad 11l porabo po mestu, pišuka jst mam po mestu 13l pa mam 3.0 V6, kje je pol fora, k še putegnt ne morš, tko k je treba
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov