Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

prepis vozila? (komisijska prodaja, posrednik itd)

Napisal/-a yurchek Če sep 22, 2005 9:55 am

Verjetno je bla tema že 100x ampak ne najdem :?

Kako prodam najlažje svoj avto fizični osebi, torej brez skakanja na 100 koncev? kupec itak plača prepis, tako da za kakšen tolar več je meni vseeno, LP Jure

p.s.: prosim za natančen opis celotnega postopka, ker tega nisem še nikol počel in morebitne haklce, ki jih je treba pazt, da ni kaj narobe...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če sep 22, 2005 10:03 am

THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če sep 22, 2005 10:15 am

tnx prebral :P še vseen me par stvari zanima v zvezi s komisijsko prodajo....in sicer kako je z denarjem, kakšna je praksa? Kupec meni nakaže denar preden overiva podpis pri notarju? Koliko ponavadi posrednik vzame, pri komisijski prodaji?

torej postopek je takšen.....podpiševa komisijsko pogodbo, jo greva overit h notarju, kaj morm naredit še potem? preklicat kasko? odjavit avto tam kjer sem ga registriral in potem ga kupec lahko odpelje?

Je kakšno podjetje ki se ukvarja samo s posredništvom pri komisijskih prodajah?

sorry za bedna vprašanja, sam res neb rad česa zamočil. LP jure
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov