Vsi skupaj bomo izpadli kot neki zateženi ati, ampak je v določenih primerih vse čist res. Sploh tista o mulcih je neki bošga
Pač js sm se odloču, da si kupm avto na dolgi rok ne pa za dirkat. Denar, ki mi je ostal je šel za preventivni servis (oba jermena, napenjalec zobatega, svečke, vsi filtri, sprednji diski+pakne, vse tekočine), menjavo dotrajanih stvari (sklopka, sprednji diski(kar ni blo potrebno)+pakne), zaščito votlih delov, modul za samodejno prižiganje luči in še za ostale potencialno nepredvidene zadeve (zanič lambda in mrzli spoji v mehanizmu za pomik stekel na voznikovi strani). Posledično imam ohranjen in zaščiten pleh, ohranjeno notranjost in tehnično brezhibno mašino+elektroniko.
Lahko bi pa tistih 175 jurjev porabil za kaj bolj pametnega... sej jermeni pa vse to more zdržat. Hujše gume+litke recimo 16", ker itak da se ne bom okoli vozil na enih bednih 14" gumah na

železnih

platiščih. Pa še spustil bi ga lahko, bi imel za 30-40 jurjev (el cheapo fedri/porezani fedri + nekaj na pamet tršani amortizerji) super športno podvozje, ki je ful boljše od serijskega. No pa še za zvok damo gor en zunanji konusni filter, ki posesa vso svinjarijo v mašino pa je

Pol bi mi pa enkrat do 130kkm skupaj ventili udarili, karoserijo bi mel vso podrsano pa razrahljano, pri vsaki menjavi olja bi mi pa le-ta ven lezel namesto tekel. Ni panike, to se vse da za silo popravt, še do 150kkm bi se vozil potem pa avto prodal pa ponovi vajo. Tole sem mal pretiraval ampak eni so talenti prav za tako stvar naredit.