Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

prijam
Nov uporabnik

je kdo iz posavja?

Napisal/-a prijam Sr sep 28, 2005 7:51 pm

pozdravljeni!

v oglasniku sem ogledal en avto ki ustreza mojim merilom.....gre za

clio 1.5 DCI dynamic, 82 KM, model 03, l. 02, 63.000 km, rdeče barve, reg. do 06/8, 5 vrat, klima, ABS, 4 x airbag, servo volan, el. oprema, meglenke, servisiran, ohranjen

problem pa je pri tem da je iz posavja kar pa je za mene ki sem brez avta pa z gorenjske kar malo dalec,zanima me ce je kdo iz posavja pa bi lahko šel avto pogledat kako kaj stoji?

lahko na PM

VW-bus&bug
Nov uporabnik

Kraj: Tud jst se to sprašujem

Napisal/-a VW-bus&bug Sr sep 28, 2005 7:56 pm

Kaj pa, če bi skočil na vlak ali avtobus in si sam ogledal ;) :?
Najbolje, da sam vidiš kako je z avtom :roll:

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr sep 28, 2005 8:06 pm

ja js sm iz posavja,sam mislim da bi blo bolš da bi šou sam prečekirat avto!!!Mislim sj ga ti kopuješ...
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

prijam
Nov uporabnik

Napisal/-a prijam Sr sep 28, 2005 8:15 pm

sj avto bi si potem ce bi bil za kaj ze agledal in pregledal sam. sam problem je v tem da sem student in trenutno se brez avta, na ogled bi me peljal fotr + se kaksnega mehankarja bi vzela sabo, nocem pa da nastimam fotra da pelje nastimam mehankarja da si vzame cas pol pa pridemo dol pa :shock: a temu vi recete avto?????

zato ce bi bil kdo blizu pa da bi si vzev 15 min do pol ure da pogleda avto mogoce naredi kaksen km pa pove a se ga splaca podrobno pregledat a lahko razmisljam o cem drugem.

p.s. v kolikor potem pridemo v posavje dobi kaksno pivo ali 2

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr sep 28, 2005 8:29 pm

Jaz sem tudi iz posavja. Lahko malo bol točno poveš kje se ta avto nahaj in če bi bilo ga mogoče kje na netu videt?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

prijam
Nov uporabnik

Napisal/-a prijam Če sep 29, 2005 1:46 pm

hvala fantje, trenutno je v igri drug avto zato ogled tega v posavju ni potreben.

hvala za prijaznost!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov