Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če okt 06, 2005 11:24 am

pri slednjem padeš med traktoriste ampak če ga čipaš maš zverinco z 140 konji pa dobrim navorom.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če okt 06, 2005 11:29 am

Če Leona (ki ti ga zelo priporočam) mislš uzet bencinarja, pol je edino 1.8T tapravi :twisted: :twisted: za kej bolj švoh pa dizla uzet :D se ga lepa pelje k RSR-u in maš soliden avto :D kar se zmogljivosti tiče.

BTW kar se serijskih napak tiče pr Leonu : če boš opazu da se lušči ročaj vrat, je to serijska napaka (prvi letniki 100% za naprej ne vem). V primeru da LMM še ni bil menjan zadnje 2 leti ga bo treba 100% menjat, vendar tudi to napako lahko razreši RSR.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 06, 2005 11:47 am

Nič od tega. Predrago pa prehitr zgubi ceno.
Old subarus never die, they just get faster!

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Če okt 06, 2005 12:19 pm

ja sej vem, da s čipanjem dobiš kr neki konjev in da ma dizl ful navora....ampak čipanje je tam 100 jurjev pa lmm tut neki stane, pa registracija in zavarovanje (po kubih in KW si v višjem razredu), tko,da mi nakonc nanese skor pol milijona razlike......to je pa mal probelm, ker tolk pa nisem zmožen odštet za dizla.

Razen če kdo najde kako pametno ponudbo tdi-ja ....aja pa še zanima me kakšne je razlika me 90 konjskim in 110 konjskih dizlom (razen to, da ma prvi 210 in drugi 235Nm navora)......pri prvem lahko s čipom prilezeš na 115KM?

A pol je 1.6 16V zihr prešvoh agregat za tak avto? :cry: :cry:

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če okt 06, 2005 12:42 pm

Moj Glas gre za Stilota, oblika+ dizajn pa tudi motor je vredu!

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Če okt 06, 2005 12:45 pm

Seveda Stilo !

Yagi-san

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če okt 06, 2005 7:39 pm

1.6 16v ni prešvoh za tak avto, vendar dizel vseeno več ponuja (pa sm osebno prot dizlom). pa računaj da maš večjo izbiro pr dizlih, ker se jih je nenormalno več prodal kot 1.6 mašine.
Razlika v registraciji in cestnini je pa itak bolj ko ne zanemarljiva, res ni velk strošek. LMM ti lahko menjajo zastonj na servisu (kulanca, če je bil na uradnem servisu skos servisiran) oz dobiš novga za cca 25.000 na servisu oz ti RSR za cca 30.000 predela elektronko da ga ne rabš več. Čip pa itak lahko not vržeš, čez neki cajta, te noben ne sil da takoj.

Kar se tiče izdelave, kvalitete se ne more primerjat z Stilotom, je daleč bolje narjeno. Če ne verjameš pejt do kkšnga salona si uzem cajt pa prečikiraj zadeve :D

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Če okt 06, 2005 11:07 pm

@CupraR
Hvala za tolk konstruktiven odgovor......vem, da dizl ponuja več in da so razlike pri registraciji zanemarljive.....ampak kar pa ne morem zanemarit je pa to, da so dizli z isto opremo precej dražji pa tut cca. 50.000 kilometrov (tolk jih majo v povprečju isti letnik dizli več) po mojem glih ni zanemarljiva razlika. Pa še dejstvo, da velik vozim po mestu ne da take prednosti dizlu kot če bi vozil relacije.

Bom pa zihr naredu neki testnih voženj....z večino od omenjenih modelov in bom potem vidu......sej konc koncev.

Dej mi še povej prosim povej kera oprema je "bogatejša" sport ali signo?

Aja pa še zanima me....ker od omenjenih avto je noter (voznikov prostor) najprostornejši, ker mam ipak skor dva metra in mi je to tut pomemben podatek....pa zlo je dobrodošlo, da se volan da nastavljat tut po globini.

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me Pe okt 07, 2005 5:58 am

Jest sem za Leona 1.6.
Ti povem da je ta avto železen!!Kolega ga ima že pet let,in se ga ne pazi
čist nič...pa avto še vedno dela kot urca.
Avto ima solidne pospeške in potegne mal čez 200km/h.
Armatura je morda malce dolgočasna,položaj za volanom dober,
zadaj pa zmanjka prostora za noge,drugače pa avto 1A.

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Pe okt 07, 2005 7:23 am

jurči jst sm tut za stiloja ;)
naš bo zdej 3 leta star (77k km) in dela za1x use BP,samo redni servisi in nič drugega,seveda govorim o JTD115km.Pri 02 letnikih je blo mal hib (roke pa senzor za airbag za sovoznika),sam če je biu lastnik pamtn pa če je meu to težavo je dau to zrihtat v garanciji.Kar se oblike tiče mi je 3-vratn stilo daleč pred vsemi kandidati k si jih našteu poleg tega se ga da tut dobr stylat (poglej od yagija stiloja :shock: )Notranjost je tut OK (pri leonu mi je že preveč zastarela),se tu pa tam pojavi tut kašn čriček (sam pr kermu se pa ne,sm furu use aute iz vw koncerna (vw,škoda,audi,leon)..počitniško delo :P in so mel tut razni passati,golfi... med cca od 5-15k km čričke v armaturki in drugod po notranjostii,tko da ne bit nekateri pametni da so sam pr italjanu :/:o:/ ) Kar se motorja tiče je super,sam ko se ga navadš hočš met mal več hrčkou :twisted: ,pri nas se poraba gible od 5.8 do 6.2,odvisno od časa,končna je tut dobra (po števcu 225 s pomočjo klančka,drgač pa pride do ene 210 8))

zdej ker sam furam stiloja in vem kašn je dam glas za stiloja,odločitev je pa itk tvoja ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov