Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To okt 11, 2005 5:33 pm

dolgoročno gledano ford mondeo (tudi boljši nakup in bolj ekonomičen)! če si zaletav pa boš 100% kupil kalosa(pri čem je velika možnost, da boš nakup obžaloval)!
[OO-(||||)(||||)-OO]

erazem
Nov uporabnik

Napisal/-a erazem Sr okt 12, 2005 12:12 pm

Kaj pa plinska prilagoditev pri bencinarju (Mondeo Karavan)?

Uporabniški avatar
audi-fan
Novinec

Napisal/-a audi-fan Pe okt 14, 2005 11:28 am

plinska predelava se ti pri 1.8 bencinskem motorju ne splača. Saj ni tako požrešen. Vse je odvisno od prevoženih km na leto. Če ne delaš veliko km, te predelava stane preveliko.
LP
P.S jaz bi raje kupil mondea

erazem
Nov uporabnik

Napisal/-a erazem Pe okt 14, 2005 2:14 pm

Z veseljem vam lahko sporočim, da sva se z ženo odločila za nakup Mondea. Res, da je bil malce dražji, kot sva pričakovala (določil sem si mejo 2,2 milijona), vendar sva dobila dober občutek pri enem izmed prodajalcev, ki povečini prodaja samo passate in mondee. Kilometrov naj bi imel pod 100.000, letnik pa je 2002, je malce karoserija poškodovana (za spoznanje), kar nama daje slutiti, da ni bilo želje po prikrivanju. Naj bi bil prejšnji uporabnik lizingaš iz nemčije. Avto sem tudi preizkusil ima pa precej dodatne opreme na vrsto Trendline (kar ni bilo vodilo). Prodajalec me je prepričal, saj nas ni silil v nakup in si je vzel ogromno časa (2 uri) in ima prostorno mesto in ve kaj prodaja (saj je specializiran samo za ti dve znamki). Zaenkrat sem dal samo aro in bi v najkrajšem času rad zadevo izpljal do konca (prodal sedanjega itd.). Upam, da bo vse vredu. Avto je deloval zelo umirjeno in menjalnik tudi brezhibno. Seveda bom vzel še kakega strokovnjaka s sabo.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe okt 14, 2005 7:22 pm

Ali pa, še bolje, avto h kakem strokovnjaku.

Dajte ga na kanal pa da vidite še spodaj kako in kaj.

LP, in uspešen nakup. 8)
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov