Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Kaj bi izbrali vi?

novi VW Polo
50
49%
novi Renault Clio
52
51%

Skupaj glasov : 102

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če okt 13, 2005 11:26 pm

Ja in koliko je sploh večji? Polo je 3.92m, za cliota pa ne vem ker sem šel gledat na renault.si pa imajo tako nepregledno stran, da sem kar ošpice dobil :? ;)
edit: google pravi 3.99m
vau, za 7 centi je večji
konec sveta!
Drugače pa je brezveze neki debatirat kaj kupt, itak sta avtomobila čist primerljiva, tako da izberi svojo najljubšo znamko. Res ne vidim potrebe po takih dilemah tukaj. Maš pa še salone, testne vožnje in še in še.

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI Pe okt 14, 2005 12:56 pm

Jest mislm da sta si avtomobila precej podobna in po ceni in po velikosti, so manjsa odstopanja, ampak povdarek je na manjsa. Mislm da bo je najbols da se zapele do obeh avtohis in se usede v oba. Mislm da se bo tko najlazji odlocu. Ce en napise clio, drug pa polo, mu s tem prav nic ne pomagamo pri izbiri.

Uporabniški avatar
Psymon
Nov uporabnik

Kraj: Celje / Žalec / okolica

Napisal/-a Psymon So okt 15, 2005 11:30 am

Men je važn kk je avto velik za volanom, na zadnjih sedežih in v prtljažniku bolj kot kk je velik po zunanjosti. S mojim 184 cm mi je biw Polo letnik glih za glih (zic čist nazaj, volan čist gor :D ). Če so zdejšnga kej povečal v notranjosti ne vem.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov