Samotar je napisal/-a:Ti, to bi mogu pa wankla vprašat.

O lejga, ti si tudi tukaj :P
Ja, ena od dveh RX7 je moja. Tak da ce ima kdo kaksna vprasanja bom z veseljem odgovoril.
S prodajo pa se mi nikakor ne mudi, bom tudi prav zadovoljen, ce se bom vozil se naprej z njo

Pac preblisk sem imel prodat oba avta (RX7 in Integro TypeR) pa vzet nekaj novejsega in tudi sportnega (recimo E46 M3), ali pa kaj drugega
Serijsko imajo tele RX7 240KM, jaz imam predelano vse kar je mozno na serijskih turbinah in injektorjih (cold air intake, upgrejdan intercooler, efini koleno iz turbin, Profec B-boost controller, M2 Stage3 racunalnik, komplet 3" prokrom izpuh, dirkalni hladilnik Koyo, masivni nosilci swaybar-a (original radi pocijo), eibach vzmeti (btw. v evropi se jih sploh ne dobi), FEED stabilizator motorja, HKS Twin-Power ojacevalec vziga, Enkei 17" felgne (235 spredaj, 255 gume zadaj), Momo Millenium 320mm volan, zamenjani uniboli, ...) V glavnem v avto je bilo vlozenega kr nekaj denarja. Nic od tega se ne dobi v Evropi (no ja... volan :P , pa se na tega sem cakal pol leta).
Pred ojacevalcem vziga smo namerili 325KM na stock boost-u (10psi). Ce bo prilika bom se enkrat sel pomerit, moralo bi pa bit cca. 360-370KM na 13psi boost-a pri tezi 1300kg.
Malo za orientacijo da si prestavljate kako to gre.
Pa pogon je tudi na pravi strani.
Ta teden jo pride verjetno nekdo iz LJ pogledat.