Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne okt 23, 2005 9:49 am

DJ E.M. je napisal/-a:pa iz 1.3 mašine 300+ konjev ma ja no kaj so to spet odkril..

Čist mimo izjava. :roll: Fant, ti še nisi slišal za rotacijski-Wankel motor kaj? To ni nekaj takega, kot imamo mi v običajnih kripah. :lol:
Koliko avtov se za ta denar dobi. Ampak to ni bistvo. Vsak prisega na svojo znamko(tip avta) in tut ta izjava je malćek zgrešena. Rx-8 je pa sploh čisto drug razred. Sploh ni tako brezkompromisen športnik kot tale Rx-7 Verjemite, da ima preeekleeto boljše pospeške in lego.
Cena: Saj se tut NSX prodaja za tolk denarja pa kaj... A vi veste koliko je on vložil v avto? :roll: Konec koncev je pa tole čisto iracionalen nakup kot CRX, Miata... Za užitke. ;)
CupraR je čist lepo napisal. ;)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Ne okt 23, 2005 10:52 am

S|icKeR je napisal/-a:@kaktus: iz kje točno? spet kašn frelih?

;) Če bi si vsaj mal oglas prebral, bi vidu, de se email glasi na jurgliča... :) Frelih sicer ima denar za tak avto, nima pa okusa za to.... Pa jurglič je bljižje mokronugu doma, kot pa šentrupertu... na poti v Gabrijele uglavnem :)

Sicer je mel pa Jurglič že Mcoupeja, S2000,..... tko, de možak ve kako se dela s takimi avti.... Če je kdo resen interesent, je tole odličen avto za kupt...

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Ne okt 23, 2005 11:44 am

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Po okt 24, 2005 2:56 pm

DJ E.M. je napisal/-a:ma jest to nebi nikol mel...
dons dobiš 100 krat bolši avto za ta dnar pa še po vrh z garancijo..
pa iz 1.3 mašine 300+ konjev ma ja no kaj so to spet odkril..

uglavnm nebi mel..
prvo k ga kupš ti reče na servisu da morš menat turbino,... itd pa te prime da ga nazaj prodaš..

bi raj mel novga cliota, puntota itd,... po možnosti še dizel pa si zmagu..

no vsak ma svoj želje ;)

boljse, da sploh nebi replayal, kot pa da pises take bedarije, pa tko samo za info..Ona iz trebnjega od urosa je praktično nova, generalno obnovljena, na novo pobarvana, izpuh by devito, ima NOV motor, NOV menjalnik in NOVE turbine, dečko je vložil 5+ miljonov samo v obnovo tega kultnega avta..Tako da je avto kot iz škatlice..Je pa to definitivno nedeljski avto, in ne kot prvi voz..Je enkrat po suxu celo postal slike, kako ti dostavijo na paleti nov zapakiran motor..Avto je nov in definitivno tudi drazji kot pa od cruiserja iz SG... ;)
Ta pa primerjas zraven cliota, ti si mi en umetnik :roll: :lol:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po okt 24, 2005 3:48 pm

Sej lihk za to mi ni jasno da jo gre Uroš prodajat :cry: zarad tok vloženga denarja. Zgleda da eni majo res polno rit vsega :lol: :lol:

Cruiser pa pač prodaja ker bi rad ubodu m3-ko :twisted: seveda bo pol zravn še Integro prodal :D

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Po okt 24, 2005 4:13 pm

kolko kilonetrov pa kaj vzdrzijo taksne masine?
Slika
Slika
Slika
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po okt 24, 2005 9:15 pm

Takole na pamet bi rekel da čez 100.000-200.000 kilometrov. Odvisno. V bistvu zdrži čisto dovolj samo hec je, da kasneje postaja vse skupaj bolj švoh/znucano.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Po okt 24, 2005 9:16 pm

Prodaja se zaradi povpraševanja in koliko interesentov bi bilo zanju.

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Po okt 24, 2005 10:03 pm

Symon je napisal/-a:Takole na pamet bi rekel da čez 100.000-200.000 kilometrov. Odvisno. V bistvu zdrži čisto dovolj samo hec je, da kasneje postaja vse skupaj bolj švoh/znucano.

easy cruzanja več kot 100k ne bo zdrzala.. ;)
AUDI S2, little modified

Uporabniški avatar
cruiser
Nov uporabnik

Napisal/-a cruiser Po okt 24, 2005 10:30 pm

Samotar je napisal/-a:Ti, to bi mogu pa wankla vprašat. :lol: :roll:

O lejga, ti si tudi tukaj :P

Ja, ena od dveh RX7 je moja. Tak da ce ima kdo kaksna vprasanja bom z veseljem odgovoril.

S prodajo pa se mi nikakor ne mudi, bom tudi prav zadovoljen, ce se bom vozil se naprej z njo :vrum Pac preblisk sem imel prodat oba avta (RX7 in Integro TypeR) pa vzet nekaj novejsega in tudi sportnega (recimo E46 M3), ali pa kaj drugega ;)

Serijsko imajo tele RX7 240KM, jaz imam predelano vse kar je mozno na serijskih turbinah in injektorjih (cold air intake, upgrejdan intercooler, efini koleno iz turbin, Profec B-boost controller, M2 Stage3 racunalnik, komplet 3" prokrom izpuh, dirkalni hladilnik Koyo, masivni nosilci swaybar-a (original radi pocijo), eibach vzmeti (btw. v evropi se jih sploh ne dobi), FEED stabilizator motorja, HKS Twin-Power ojacevalec vziga, Enkei 17" felgne (235 spredaj, 255 gume zadaj), Momo Millenium 320mm volan, zamenjani uniboli, ...) V glavnem v avto je bilo vlozenega kr nekaj denarja. Nic od tega se ne dobi v Evropi (no ja... volan :P , pa se na tega sem cakal pol leta).
Pred ojacevalcem vziga smo namerili 325KM na stock boost-u (10psi). Ce bo prilika bom se enkrat sel pomerit, moralo bi pa bit cca. 360-370KM na 13psi boost-a pri tezi 1300kg.

Malo za orientacijo da si prestavljate kako to gre.
Pa pogon je tudi na pravi strani. ;)

Ta teden jo pride verjetno nekdo iz LJ pogledat.

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 To okt 25, 2005 11:25 am

men je biu od uroša najbl ušeč leon topsport :lol: pol ga je pa enmu mulčku iz grosupla prodau :roll:
drgač pa fantje teji avtki niso zastonj drag sport :-P
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov