Avto je super vsaj z stališča uporabnosti. Sicer sem pri Chryslerju samo pral avte ampak vseeno. Osebno se mi zdi avto v redu, kvaliteta je pa bolj tako-tako Kakor fašeš. Res pa je, da so rabljeni relativno poceni glede na ceno novega... Bratranec je delal pri Veselu (Suzuki Vesel Češnjice-Moravče) in je rekel, da jih je pri njih kar dosti na servisih. Ponavadi je bilo tako, da si hodil okoli avta neki šraufal potem je pa kar delal.

Drugače pa zdržijo presenetljivo veliko kilometrov. Vsaj za enega 300M vem, ki je imel čez 300.000 kilometrov, res pa je, da je bil star par let in je bil vedno na rednih servisih. Bogat odvetnik baje.
Poraba? Sicer ugibam ampak, če bo pod 10 litrov boš lahko čisto zadovoljen. 5.2 Grand Cheroke je imel na računalniku porabo 24 litrov.

Veš kaj je bil to šok zame, ko sem mislil, da mi 106ka 1.1 veliko žre.
Sicer je luksuzna znamka ampak po drugi strani je pa njihova kvaliteta (izdelave) na dokaj nizki ravni. Kupiš nov avto in je naprimer v pritljažniku un tepih, ki prekriva rezervno gumo kar vržen not, kot bi ga sam doma odrezal ter zatlačil. Žal....
Če pa se boš odločil za ta avto pa ti želim seveda čim več sreče.
Ne pozabi pa, da imaš v istem razredu večino drugih znamk (VW, Opel, Renault, Peugeot, Mazda...) Jaz bi pogledal prej še vse ostale.
Uf sem se razpisal...
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...