Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Sr nov 02, 2005 10:36 am

Preveč pokvarljiv.....

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Sr nov 02, 2005 7:06 pm

Rossoner je napisal/-a:Glede Twingota pa...ga ima nona(ampak nima izpita :D )-ga ''vozi'' nono :P Zakaj sem napisu ''vozi'': avto ima 5 ali celo 6 let in ima 13.000km :shock: :shock: In baje bodo prodali(v ''najslabšem'' primer ' se bom odloču zanj 8) )

Drugač ga jst vzamem. :D

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Sr nov 02, 2005 7:38 pm

sevnican je napisal/-a:
Rossoner je napisal/-a:Glede Twingota pa...ga ima nona(ampak nima izpita :D )-ga ''vozi'' nono :P Zakaj sem napisu ''vozi'': avto ima 5 ali celo 6 let in ima 13.000km :shock: :shock: In baje bodo prodali(v ''najslabšem'' primer ' se bom odloču zanj 8) )

Drugač ga jst vzamem. :D

Ja zgonen veš, da ni bil :lol:

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Sr nov 02, 2005 7:40 pm

V primeru, da so servisni intervali na 15k km, bi sklepal, da ni imel niti še prvega servisa :?:

Uporabniški avatar
The Edge
Novinec

Napisal/-a The Edge Če nov 03, 2005 8:28 am

smarta si kupi, parkiraš ga ki češ... :D
Slika

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Napisal/-a sevnican Če nov 03, 2005 8:57 am

The Edge je napisal/-a:smarta si kupi, parkiraš ga ki češ... :D

Pa boš zanj odštel toliko kot za P206 z klimo. Smart je največja bedarija od avta kar sem jih kdaj vidu. Za moje pojme ni vreden svojega denarja. Je striktno samo za v mesto in za parkiranje.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Če nov 03, 2005 9:41 am

darkdog24 je napisal/-a:
Hehehehehehe sam se tako razmišljal ko sem zdele avto kupoval.Mel sem cliota 5 let in roko nasrce je treba priznat da je v Golfu 3 več prsotora za potnike,avto je višji,bolj udoben,izdelava armaturke je na višjem nivoju da o udobnosti vožnje negovorim.Res pa je da so nemci škrti in netalajo opremo kr tk, sam praviš dijaški avto ok sej se nevoziš na opremi ampak v avtu.Uzameš bencinarja 1.4 40kw pa pozabiš kdaj tankaš, od tega kar si pa ti naštel bi pa js najraje uzel Hyundai ker je najbolj zanesljiv od vseh drugih.Treba pa ga je totalno pregledat zaradi rje(zadnji robovi,pod vratih,sprednji blatniki,okrog antene itd...)

Glede delov za Golfa se motiš tk ko sm se js motu da jih ni in da so dragi.Delov je vsepovsod, uzameš salomonov oglasnik in se začudiš da je cela stran namenjena golfu, je pa res, da so za neki tolarjev dražji kot recimo od Renaulta deli za druge znamke nevem.
Mene to tud moti da nimajo nč opreme oziroma boremalo, sam js rabim zdele avto za vozit kokr ti in vozi me avto ne oprema, drugo leto ko bom pa hotu luxuz me bo avto vozu, pa oprema razvajala ;)

Sam njega poslušite, ker te golfi so pa res kvalitetni, nepokvarljivi...Če boste to kupl vam ne bo žal. Vem za kakšne k se z njimi dela k s smetmi, ampak se avtoček kr ne preda in sama mašina dela bp
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če nov 03, 2005 10:28 am

sevnican je napisal/-a:Na tvojem mestu bi vzel za tak znesek P206. Drugače pa sam že pridno "šparam" za twingeca. Majhna poraba, poceni vzdrževanje, notranja prostornost (sem visok nad 190cm, pa sedim noter ko v fotelju), malo prostora za parkirat, poceni registracija,...

če so pa sedeži od Twingota ko fotelja potem sm js letalo.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Napisal/-a sevnican Če nov 03, 2005 11:55 am

darkdog24 je napisal/-a:
sevnican je napisal/-a:Na tvojem mestu bi vzel za tak znesek P206. Drugače pa sam že pridno "šparam" za twingeca. Majhna poraba, poceni vzdrževanje, notranja prostornost (sem visok nad 190cm, pa sedim noter ko v fotelju), malo prostora za parkirat, poceni registracija,...

Mišljeno je bilo, da je zelo prostoren. Sem sedel v polotu, cliotu, corsi, fiesti,... pa nisem imel nikjer toliko prostora. Glede na to, da sem visok, mi je pomembno, da imam dovolj placa.

V malem avtu ne boš nikjer našel izjemno udobnih sedežev. Takšni so v večjih avtomobilih (beri: ladjah).

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Če nov 03, 2005 6:02 pm

Rossoner je napisal/-a:Odgovrjam na vprašanje od prej:tako je. Twingič še nima 1. servisa 8)

Ouch, to pa ni dobro, vsaj olje bi blo treba po enem letu obvezno zamenjat pa čeprav nisi naredu 15k km. NO, sej dve leti se verjetno še lahko počaka sam 5-6 let z istim oljem :?

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če nov 03, 2005 9:23 pm

sevnican je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:

Mišljeno je bilo, da je zelo prostoren. Sem sedel v polotu, cliotu, corsi, fiesti,... pa nisem imel nikjer toliko prostora. Glede na to, da sem visok, mi je pomembno, da imam dovolj placa.

V malem avtu ne boš nikjer našel izjemno udobnih sedežev. Takšni so v večjih avtomobilih (beri: ladjah).

se strinjam s sevničanom...twingo je spredaj zelo prostoren,VENDAR za ceno prostora zadaj...da ne govorim v pritljažnem prostoru...

vsekakor pa je spredaj prostornejši od polota in corse!!!
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
bord`
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana - šiška

Napisal/-a bord` Če nov 03, 2005 9:34 pm

ja sam nejbl prostorna v tem razredu je pa fabia :)
Slika

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Če nov 03, 2005 9:37 pm

Za nekaj manj kot 1 mio dobiš če se malo potrudiš lepo ohranjeno Xsaro s klimo kakšen 98 letnik. Drugače pa Fokus tud ni napačen sam se mi zdi da bo tu mal problem za ta denar pametnega dobit s klimo...

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe nov 04, 2005 4:50 pm

pa kupi mojega...sam sem isto visok in sedim normalno noter...maš uso opremo + dodatki, majhan poraba če lepo pelješ, velika če ga stisneš, poraba je odvisna od voznika, večinoma....seveda tudi od mašine samo lahko en pelje twingota skoz u prvi al pa drugi 60 po celovški pa bo pršu na isto porabo kt jst :>

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=502227

lp
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe nov 04, 2005 4:54 pm

Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 26 gostov