Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Iščem Saab 900

Napisal/-a {Grega} Če okt 20, 2005 4:46 pm

Že dalj časa iščem v Sloveniji skoraj izumrli Saab 900 (serija I. 1978-1993).
Voznih naj bi jih bilo okrog deset, najbrž pa kje leži kak nevozen. V Oglasniku ali na Avto.net že nekaj let ni bilo nobenega naprodaj, za kakšnega pod kakim kozolcem lahko izveš le prek "ustnega izročila".

Če kdo ve karkoli o kakšnem Saab-u 900, ki bi bil potencialno naprodaj, bi prosil, če mi lahko PM ali piše na mail gregalaura@hotmail.com . Lahko je tudi najbolj zarjavela kripa, samo da je Saab 900.

Za identifikacijo pripenjam nekaj slik, za informacije pa se lepo zahvaljujem.

Slika
Slika
Slika

pusko
Novinec

Kraj: slovenija

Napisal/-a pusko Če okt 20, 2005 7:33 pm

Jaz imam tocno takega, kot je na zadnji sliki!
Seveda ni na prodaj.
Sicer pa upam, da ga najdes. Si kaj Mitjo (iz Kamnika) vprasal?
On ga tudi ni nasel pri nas, ga je pa v tujini.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če okt 20, 2005 7:44 pm

povprašaj pri mehaniku v Podutiku...na naslovu Zlatek 41 mislim da...

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} Če okt 20, 2005 8:12 pm

Fullback je napisal/-a:povprašaj pri mehaniku v Podutiku...na naslovu Zlatek 41 mislim da...

LP

Mehanik Puizdar ... že vprašal ... neuspešno zanekrat.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Če okt 20, 2005 8:25 pm

Pejt pogledat v črnuče na eni ulci kjer se pelješ proti akademiji borisa breskvarja mislim da sem dons enga rdečga vidu, k je mal zapuščen na enmu dvorišču, edin karoserija mi zgleda že mal gnila.

Drugač pa ne poznam točn ulce vem samo da je polhn velkih ležečih polcajev
Slika

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} So okt 22, 2005 6:32 pm

krt206 je napisal/-a:Pejt pogledat v črnuče na eni ulci kjer se pelješ proti akademiji borisa breskvarja mislim da sem dons enga rdečga vidu, k je mal zapuščen na enmu dvorišču, edin karoserija mi zgleda že mal gnila.

Sem ga našel, pa je žal Saab 99, ne 900.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Če okt 27, 2005 9:17 pm

{Grega} je napisal/-a:
krt206 je napisal/-a:Pejt pogledat v črnuče na eni ulci kjer se pelješ proti akademiji borisa breskvarja mislim da sem dons enga rdečga vidu, k je mal zapuščen na enmu dvorišču, edin karoserija mi zgleda že mal gnila.

Škoda, pol pa sorri da si se vozu tja za brezveze
Slika

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} Če okt 27, 2005 9:56 pm

krt206 je napisal/-a:
{Grega} je napisal/-a:

Škoda, pol pa sorri da si se vozu tja za brezveze

No problem, rad grem pogledat kateregakoli Saab-a. Tnx za info v vsakem primeru; dobrodošel je vsak sum, da se kje nahaja kak Saab.

Uporabniški avatar
Griffin
Nov uporabnik

Napisal/-a Griffin Pe nov 04, 2005 9:23 pm

Alo Grega in ostali (saabovci :P ;) )
Nism se nič oglasu na tem forumu od našga piknika se mi zdi... :? no anyway piknik je bil hud... 8) Sem mel cel kup stvari...pa šola...pa delo :roll: kdaj se še kej dobimo saabovci hehe :P

No vglavnem... enga 900 saaba sva vidla z bratom na odpadu (vsaj mislm da je 900), če se pelješ proti deponiji na Viču...Al pa tam kjer je bolšjak/avtosejem ob nedeljah če zdej veš... in tam so za ograjo ene stare "kripe" in nama je takoj v uč padu modr saabič :-P 8) mal je sesut kokr se spomnem...sva se še zezala da bi ga takoj uštimala, ker avto je legenda, sam za to rabš kr dost enih stvari da to poštimaš (od mehanikov pravih, denarja, časa, volje- te ti zgleda ne manjka ;), itd...)... no pejt pogledat, če bom pa jst kaj hodu tm okol ti pa javim...LP

Slika
Priponke
saab99.gif
saab99.gif (1.83 KiB) Videno 1959 krat
MOVE YOUR MIND

FPunto
Nov uporabnik

Napisal/-a FPunto Pe nov 04, 2005 10:51 pm

to sem jaz že lani iskal saab 900 turbo(črne barve + leder)samo sem obupal. poznavalci tak veste da je to dobit mission impossible če pa je ker ki to zrihta iz tujine pa msg me!
lp

Slika

Mat3
Nov uporabnik

Kraj: 041-967-087

Napisal/-a Mat3 Pe nov 04, 2005 11:27 pm

Zdravo Griffin..

no, Saabovci smo se zivi ne bat.. sicer sta sedaj bolj aktivna Grega in Mitja. Sam se izgubljam v delovnih obveznostih (avgusta sem menjal sluzbo in se se ne vidim ravno ven).
Da pa ne padem cisto iz treninga imam namen do novega leta organizirati eno pico za vse saabovce (se posebej boste zazeljeni veterani prvega srecanjai)

Za drugo leto pa spet velja.. dobimo se predvidoma maja, vendar ne na isti dan kot imajo piknik veteranska vozila

Ce bos kje zavohal kako dobro ohranjeno 9-5 tko 2.3, 170 KM mi povej ..
p.s. .. a tvoj crni lepotec 9-3 lepo prede ? Danes sem gledal karavansko izvedbo in tudi ni slaba..

Drgac pa kje vse clovek ne najde SAABA. zadnjic sem enega videl na obmocju vadbenega centra IG. ga gasilci uporabljajo za treninge.. se pa vidi da je prezivel ze nekaj pozarov in rezanj. gre pa za staro 96tko nerazpoznavnih barv:)

Uporabniški avatar
gusti_4u
Nov uporabnik

Napisal/-a gusti_4u Ne nov 06, 2005 4:10 pm

Če se prav spomnim sem v Celju nasproti špara videl 2 naprodaj- v kakšnem stanju pa sta pa me ne vprašat, če pa koga fejst zanima pa lahk grem ob priliki pogledat!
Naj mi piše na mejl!

gusti_4u@yahoo.com

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov