Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon To okt 25, 2005 4:24 pm

Templar je napisal/-a:
goba je napisal/-a:lepa lepa
končno pršou u garažo japonc, ne pa korejc.
(p.s. pa brez zamere tistim k furajo korejce)
LP, Goba

Zamere ni, ker so Toyote za Evropo vse razen Previe itak narejene v Evropi. Tovarne pa raztresene od Velike Britanije, Španije, Francije, Slovaške, pa do Turčije. Talo da ne preveč oglaševat da je avto japonski. Japonska je znamka.

Sicer pa srečno vožnjo in naj vam dobro služi ne glede na to od kod je in kam se boste z njo peljali!

hehe templar, sam kot info, tale corolla je direkt z japonske, ker dizle baje delajo večinoma na japonskem, tudi v homolomo piše da je izdelan na japonskem ;)

aja, pa pomoje smo se res prov odločil, ker avtek je res fajni, upam da bo res dolgo služu. pa sej more, sej je toyota :D

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To okt 25, 2005 5:42 pm

kaj pa kakšne slike? a bodo? :roll:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon To okt 25, 2005 5:56 pm

Fabrizio je napisal/-a:kaj pa kakšne slike? a bodo? :roll:

ja sej maš slike na prvi strani :D

pele
Novinec

Napisal/-a pele To okt 25, 2005 11:59 pm

Prvi vtisi?

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Sr okt 26, 2005 7:04 pm

ja prvi vtisi so valda super, še sploh v primerjavi z prejšnim avtom (lanos :D ), notranjost se mi zdi dost kvalitetna, avto dost potihom laufa glede na to da je dizl, vzmetenje je dost dobro da se zelo lepo pelje čez ovinke... kaj več bomo pa še vidl (poraba, zmogljivosti)

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Sr nov 02, 2005 6:51 pm

no, še par besed o porabi, zdej ko se je ta umirila, računalnik je namreč očitno pridobil dovolj podatkov da je mašina še bolj ekonomična

povprečna ob popolnoma normalni vožnji je med 4.5 in 4.6
je pa dons fotr od spara ljubljana do doma (okolica domžal - cca 20km) probal vozt še mal bl parovno, votu pod nižjimi obrati itd, ni ga pa moril. vglavnem pred šparom je dal števc za povprečno na nulo.
doma je pa kazalo 4.1 l/100km :shock:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr nov 02, 2005 10:02 pm

Mah porabo morš vseeno gledat ko polni tank skurš :D :D bo pa vseeno nizka pr tem modelu :twisted: Dobr ste tole nabavl :P

pele
Novinec

Napisal/-a pele Ne nov 06, 2005 8:32 pm

zlabon je napisal/-a:no, še par besed o porabi, zdej ko se je ta umirila, računalnik je namreč očitno pridobil dovolj podatkov da je mašina še bolj ekonomična

je pa dons fotr od spara ljubljana do doma (okolica domžal - cca 20km) probal vozt še mal bl parovno, votu pod nižjimi obrati itd, ni ga pa moril. vglavnem pred šparom je dal števc za povprečno na nulo.
Tudi jaz sem zelo zadovoljen s porabo, pred kratkim sem bil v Holandiji (skoraj sama AC,hitrost 130 do 150 km/h)in računalnik je izračunal povprečje 5.1 (moj bolj natančen izračun pa je bil 5.3).

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Po nov 07, 2005 10:12 pm

pele je napisal/-a:
zlabon je napisal/-a:no, še par besed o porabi, zdej ko se je ta umirila, računalnik je namreč očitno pridobil dovolj podatkov da je mašina še bolj ekonomična

Tudi jaz sem zelo zadovoljen s porabo, pred kratkim sem bil v Holandiji (skoraj sama AC,hitrost 130 do 150 km/h)in računalnik je izračunal povprečje 5.1 (moj bolj natančen izračun pa je bil 5.3).

ja sva pa s fotrom ugotovila da je edina stvar ki mu manjka je 6. prestava da bi bla še manjša poraba:D
ampak itak avto ni velik vožen po avtocesti tako da ni panike, pa tudi tistih 5.3 litre je čist preveč vredu :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov