Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Sr nov 16, 2005 10:58 am

tut sam sm hotu pri njih kupit avto. cene ni spustu niti za tolar, potem pa sem hotu svoj stari avto not pustit, pa mi je reku da mi da največ 270ksit za njega, ker da mu bo že itak pol leta tam stal pa ga ne bo mogel prodati. seveda se nisem strinjal. potem sem pogledal koliko je vreden po evtrotaksu in dobil izračun 630ksit. no pol sem ga sam prodal za 570ksit. kaj hočem povedat. to da so me hotl nategnt kolkr sm dolg in šrok. aja pa še neki: tist avto k sm ga hotu kupit majo še sedaj (to je že ene 4mesce) :lol:

zastava
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a zastava Sr nov 16, 2005 6:42 pm

z avtomobili ni nič narobe,smo pa velika familija to je pa res,pozabil sem povedat da imamo še vsi iste avte
kar se pa zaslužka na avtu tiče se pa strinjam

zastava
Nov uporabnik

Napisal/-a zastava Če nov 17, 2005 6:52 am

no_name je napisal/-a:tut sam sm hotu pri njih kupit avto. cene ni spustu niti za tolar, potem pa sem hotu svoj stari avto not pustit, pa mi je reku da mi da največ 270ksit za njega, ker da mu bo že itak pol leta tam stal pa ga ne bo mogel prodati. seveda se nisem strinjal. potem sem pogledal koliko je vreden po evtrotaksu in dobil izračun 630ksit. no pol sem ga sam prodal za 570ksit. kaj hočem povedat. to da so me hotl nategnt kolkr sm dolg in šrok. aja pa še neki: tist avto k sm ga hotu kupit majo še sedaj (to je že ene 4mesce) :lol:

kakšn avto si pa v račun dajal?za eurotax mislim da ni vedno mirodajen ker so cene nekaterih vozil prenapihnjene za nekatere so pa premajhne,kar se mene tiče je trg tisti ki določa cene in ne eurotax

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Če nov 17, 2005 8:11 am

zastava je napisal/-a:
no_name je napisal/-a:tut sam sm hotu pri njih kupit avto. cene ni spustu niti za tolar, potem pa sem hotu svoj stari avto not pustit, pa mi je reku da mi da največ 270ksit za njega, ker da mu bo že itak pol leta tam stal pa ga ne bo mogel prodati. seveda se nisem strinjal. potem sem pogledal koliko je vreden po evtrotaksu in dobil izračun 630ksit. no pol sem ga sam prodal za 570ksit. kaj hočem povedat. to da so me hotl nategnt kolkr sm dolg in šrok. aja pa še neki: tist avto k sm ga hotu kupit majo še sedaj (to je že ene 4mesce) :lol:

kakšn avto si pa v račun dajal?za eurotax mislim da ni vedno mirodajen ker so cene nekaterih vozil prenapihnjene za nekatere so pa premajhne,kar se mene tiče je trg tisti ki določa cene in ne eurotax

sej nema veze kater avto je to bil. pa tut evrotax nema veze, sam za primerjavo sem povedal. prodal pa sem ga za 570 ksit, pa še to prvemu ko ga je prišel gledat, ker se mi je ful mudilo, tko da če bi ga počasi prodajal bi dobu še ene 30-50ksit več. :lol:

Morbus|A
Nov uporabnik

Napisal/-a Morbus|A Če nov 17, 2005 1:30 pm

Tisti, ki ne vrjamete meni, pejte na net, pa si mal poglejte cene, da ne govorim, da se da na avto tud do 500€ zbit, da niti ne omenjam zaslužke pri 8 vozilih, kolikor jih gre na kamion. Tist k kupuje avte pr finnovi in ostalih dilerjih je zame navaden bu****, da ne omenjam kakšen bu**** si, če kupiš pri njih 4 avte. tuki bi pridobil že en cel avto, če bi šel sam v tujino, al pa enga plačaš 200€ pa gre s tabo.

Lp

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Če nov 17, 2005 2:16 pm

No, katerega pa potem izbrati?
Ali so res vsi nepošteni zaslužkarji :?: :?:
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Če nov 17, 2005 2:31 pm

pa takrat ko sm hotu avto pr njih kupit, so mi še rekli da se morm hitro odločit, ker da imajo druhgače že kupca, pa da ne rabim avtomehanika sabo pripeljat, ker je avto že njihov mehanik pregledal in je brez napak. :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če nov 17, 2005 2:56 pm

Morbus|A je napisal/-a:Tisti, ki ne vrjamete meni, pejte na net, pa si mal poglejte cene, da ne govorim, da se da na avto tud do 500€ zbit, da niti ne omenjam zaslužke pri 8 vozilih, kolikor jih gre na kamion. Tist k kupuje avte pr finnovi in ostalih dilerjih je zame navaden bu****, da ne omenjam kakšen bu**** si, če kupiš pri njih 4 avte. tuki bi pridobil že en cel avto, če bi šel sam v tujino, al pa enga plačaš 200€ pa gre s tabo.

Lp

zaka pa pol hodiš u trgovino po kruh pa mlek??? veš kuk pršparaš če kupiš kruh u pekarni??, še viška ti dajo kakga mal zažganga, pa tut mlek je pr kmetu bol pocen, pa še polnomastn je, ga razrečiš z vodo 1:1 pa maš zaslužek :lol: :lol: sej pa morjo tut ti ljudje preživet, zato pa majo dobiček :)

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Če nov 17, 2005 2:59 pm

itak da morjo met dobiček, sam ne na račun nategovanja poštenih ljudi. :lol: :lol:

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Če nov 17, 2005 3:33 pm

dobr kdo je posten pa neposten je tezko govort, dejstvo pa je da so zasluzki pri teh "uvoznikih" ogromni. sam poglejte primer tik tak avto, jaguar xk8 mu tm ze dve let skor stoji. dobr se ve kok avto zgubi u 2h letih se posebi tak, no kar pa hocem povedat je da ga bo no prodau se po dveh letih tok da bo neki malga zasluzu. oz ce se se mal poglobim tut ce mu ostane je prej tok not dobu da se mu ne pozna. pa ne recem da je avto razbit al pa kej, k zgleda kr dobr sam kok je pa zasluzka na avtu.
al pa primer se en crossfireja dobis u nemciji letnik 2004 za ene 18 al pa 19k € tle pr ns jih pa prodajajo po 7-8mio, ke je kle racunica. in sm gledu enga k je ta kao "uvoznik" dau slike avta direkt iz stuttgarta, tm k sm ga jst gledeu pa so mi ga ponujal za 19k € on ga je mae pa za 7,7mio. valda da sm i**** ce ga bom pr njemu kupu

zastava
Nov uporabnik

Napisal/-a zastava Če nov 17, 2005 8:13 pm

Morbus|A je napisal/-a:Tisti, ki ne vrjamete meni, pejte na net, pa si mal poglejte cene, da ne govorim, da se da na avto tud do 500€ zbit, da niti ne omenjam zaslužke pri 8 vozilih, kolikor jih gre na kamion. Tist k kupuje avte pr finnovi in ostalih dilerjih je zame navaden bu****, da ne omenjam kakšen bu**** si, če kupiš pri njih 4 avte. tuki bi pridobil že en cel avto, če bi šel sam v tujino, al pa enga plačaš 200€ pa gre s tabo.

Lp

ja kok si jih pa že ti prpelu iz tujine k si tok brihtn????
dej mi še tvoj telefon pa ga bom drugič pr teb kupu
na avtu se da pa drgač še več k 500eur zbit sploh če je avto slab

Morbus|A
Nov uporabnik

Napisal/-a Morbus|A So nov 19, 2005 8:55 am

Na avto pač ne moremo gledat kot na mleko in kruh (cena obojega je neprimerno nižja).
Jaz nisem diler, sem navaden državljan, le da ne kupujem pri nategatorjih, kateri govorijo da imajo avto že najmanj prodanega, samo da ga hitro kupiš, ampak se odpravim sam, govorim samo angleško, itak so sami arabci al pa turki tm, oni pa znajo tudi angleško. Ni treba bit neki mojster, da prodajaš vozila, samo pač so mojstri pri nateganciji, seveda je najbolje nategnt kupca, kateri je še čez 2 leti vesel, bog ne daj da se zaleti s tistim vozilo, lahko da nima airbagov, kar je povsem možno, glede nato, da sem videl kaj vse se prodaja. :roll:

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Ne nov 20, 2005 7:43 pm

mas prou ,je pa res da je dobr vedt kje kupujes. k je res zlo dost dbrih prodajalcev dol. pa ne kupvt od nekih turkov k jim je itak nategovina use. mau poglejte firmo k jst sm se zmenu za avtek so povedal uro pa dan kdaj pridem. in ob tisti uri me je avto caku biu je zrihtan vse kok je treba tm sm se zadrzu tocn pol ure, k je biu sefe res pravi nemc use natancno in zlo dobr in vem da bi se enkat pr njemu kupu avto. pac k prides tja vids da je firma resna da dajo neki nase in tm te naujo nategna ce pa nekjo tko bogu za hrbtom kupujes te pa lahk. aja pa da se povem da sm pa z avtom cist zadovoln in ni blo se nobenih problemov

Uporabniški avatar
vizo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a vizo Ne nov 20, 2005 8:38 pm

Nabavu pr njih alfico pred enim leto in do zdaj ni bilo nobenih problemov. Je bla po nakupu cela pregledana in je v popolnem stanju, tako da ni bilo z njo 100% nič narobe ob prodaji. Do mene so bli zlo korektni in vse je blo tko k mora bit. Pa ne govort da vsi prodajalci nategujejo, ker če bi bili tako katastrofalni kot eni nabijate, bi že zdavnaj vsi propadli. Da bom šeu pa sam avto kupovat v tujino pa ga uvažat se mi pa tut ne da, sej ga zavedno kupiš pri takem trgovcu in tut veš da bo v ceni všteta njegova provizija, sej model ne dela zastonj. Tveganje je pa vedno prisotno pa karkoli kupuješ, tut novi avti iz salona včasih niso to kar bi moglo bit, jebatga, malo sreče rabiš pa vedno.
Slika

boris3
Nov uporabnik

Vsem skupaj!!!!

Napisal/-a boris3 Po nov 21, 2005 9:21 am

Vsi serjete.
Veste, kar se tiče Finnove, je tako, da so zelo korektni, in delajo kot profiji, kar tudi so... Za razliko od nekaterih.
Za stranko si res vzamejo čas in se ji posvetijo.
So zelo korektni, če imajo avto kaj barvan, ti to tudi povedo. Nimajo pa razspipanih, pa potem sestavljanih vozil, kot pa večina prodajalcev. Ja, meni tudi niso hoteli veliko oceniti moje vozilo, ampak jih razumem, imajo pač svojo politiko, njihova vozila so prodajano pod ceno, in tako tudi starega vzamejo not, kar pa se potem tiče doplačila, si pa potem na boljšem.
Jaz ne vem, ampak, če bi pri avtu zaslužili po 500-1.000.000,00, potem bi fantje vozili Porsche-je, ne pa vodja prodaje Mareo....[/b][/b]

Vsekakor, fantje so korektni, vozila pa imajo garancijo.
In za to garancijo stojiji, in ti napake odpravijo, brez pregovarjanj, to vem iz izkušenj.

Fantje na Finnovi, Vi pa samo tako naprej podirajte trg.

Lp.

;)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po nov 21, 2005 9:33 am

Forum je nadomestil sistem Katalog v primeru podajanja mnenj o prodajalcih!

Finnova:
http://www.avtomobilizem.com/modules/se ... .php?id=78
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov