no_name je napisal/-a:tut sam sm hotu pri njih kupit avto. cene ni spustu niti za tolar, potem pa sem hotu svoj stari avto not pustit, pa mi je reku da mi da največ 270ksit za njega, ker da mu bo že itak pol leta tam stal pa ga ne bo mogel prodati. seveda se nisem strinjal. potem sem pogledal koliko je vreden po evtrotaksu in dobil izračun 630ksit. no pol sem ga sam prodal za 570ksit. kaj hočem povedat. to da so me hotl nategnt kolkr sm dolg in šrok. aja pa še neki: tist avto k sm ga hotu kupit majo še sedaj (to je že ene 4mesce)
zastava je napisal/-a:no_name je napisal/-a:tut sam sm hotu pri njih kupit avto. cene ni spustu niti za tolar, potem pa sem hotu svoj stari avto not pustit, pa mi je reku da mi da največ 270ksit za njega, ker da mu bo že itak pol leta tam stal pa ga ne bo mogel prodati. seveda se nisem strinjal. potem sem pogledal koliko je vreden po evtrotaksu in dobil izračun 630ksit. no pol sem ga sam prodal za 570ksit. kaj hočem povedat. to da so me hotl nategnt kolkr sm dolg in šrok. aja pa še neki: tist avto k sm ga hotu kupit majo še sedaj (to je že ene 4mesce)
kakšn avto si pa v račun dajal?za eurotax mislim da ni vedno mirodajen ker so cene nekaterih vozil prenapihnjene za nekatere so pa premajhne,kar se mene tiče je trg tisti ki določa cene in ne eurotax
Morbus|A je napisal/-a:Tisti, ki ne vrjamete meni, pejte na net, pa si mal poglejte cene, da ne govorim, da se da na avto tud do 500€ zbit, da niti ne omenjam zaslužke pri 8 vozilih, kolikor jih gre na kamion. Tist k kupuje avte pr finnovi in ostalih dilerjih je zame navaden bu****, da ne omenjam kakšen bu**** si, če kupiš pri njih 4 avte. tuki bi pridobil že en cel avto, če bi šel sam v tujino, al pa enga plačaš 200€ pa gre s tabo.
Lp
Morbus|A je napisal/-a:Tisti, ki ne vrjamete meni, pejte na net, pa si mal poglejte cene, da ne govorim, da se da na avto tud do 500€ zbit, da niti ne omenjam zaslužke pri 8 vozilih, kolikor jih gre na kamion. Tist k kupuje avte pr finnovi in ostalih dilerjih je zame navaden bu****, da ne omenjam kakšen bu**** si, če kupiš pri njih 4 avte. tuki bi pridobil že en cel avto, če bi šel sam v tujino, al pa enga plačaš 200€ pa gre s tabo.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov