Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

imot
Nov uporabnik

BOTY Rogaška Slatina

Napisal/-a imot Po maj 23, 2005 12:38 pm

Zdravo,

ali ima kdo kakršnekoli izkušnje s tem prodajalcem rabljenih avtomobilov?

imot
Nov uporabnik

Boty & servisna knjižica

Napisal/-a imot Če nov 24, 2005 10:04 am

Če odgovim kar sam sebi: če avto kupujete pri tem prodajalcu, DOBRO preverite servisno knjižico, ker pri moji manjka nekaj listov :(

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Re: Boty & servisna knjižica

Napisal/-a car_freak Pe nov 25, 2005 2:36 pm

imot je napisal/-a:Če odgovim kar sam sebi: če avto kupujete pri tem prodajalcu, DOBRO preverite servisno knjižico, ker pri moji manjka nekaj listov :(

Očitno so ti zbili dol kilometre, s tem pa tudi liste servisne, da so se potem kilometri ujemali z servisno. :( Ali pa so strgali tam ven, kjer je številka šasije, ker je mogoče servisna od kakšnega drugega avta.
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

imot
Nov uporabnik

J***i ga

Napisal/-a imot Pe nov 25, 2005 3:28 pm

Jah, zdaj je že prepozno, to sem ugotovil pred kratkim... Kupil pa sem aprila.

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato Pe nov 25, 2005 4:28 pm

Če odgovim kar sam sebi: če avto kupujete pri tem prodajalcu, DOBRO preverite servisno knjižico, ker pri moji manjka nekaj listov

Ja...baje da se take stvari rade zgodijo pri njem....

Drugače pa je itak vlka večina rabljenih avtov na voljo s previtimi kilometri, sploh pa razni uvoženi dizli, kot jih ima npr. Boty. To moreš dandanes že skor vzet v zakup, ko kupuješ rabljen avto. Žal :(
Jes sm tudi pri njemu malo gledal ko sem kupoval, na koncu sem ga kupil drugje, pa je dlih tak bil cca 50k km dol zbit(se je vidlo na jermenu)

Avto se splača čim boljše pregledat ko kupuješ, pol pa upat na najboljše. Pa vedat moreš, da avto, ki je prpelan iz Belgije al pa Nemčije praviloma nima manj kot 200k km realno. Tu neki no... Sej to ni nujno tak fejst slabo, če je bil pač te 4-5 let vožen po enih lepih cestah relacijsko na šiht pa na zaj(ti avti so večinoma na lizing od kakih večjih firm). Sej zato si ga pa tudi ceneje dobil. Problem je pri kakih bolj delavskih avtih(kaki karavani...), ki jih drajsajo po kakih gradbiščih pa se vsem po vrsti je** za avto. Sej zato se ga pa splača dobro pregledat preden kupiš. Samo nikol pa ni ziher...

V glavnem, jeb** zej. Ti samo lepo skrbi za avto pa bo. Brezveze se je zdaj za to sekirat :)
Slika

fajn se mamo :)!

imot
Nov uporabnik

Zdaj je kar je

Napisal/-a imot Pe nov 25, 2005 8:06 pm

Saj pravim, avto je drugače letnik 2003, tako kot si rekel, je iz Belgije, je dizel (Picasso) in je bil na lizing. :) Kako si vedel ;)
Premamila pa me je tista garancija 6 mesecev.

Na števcu je imel 50 000, jaz pa glede na število iztrganih listov iz servisne predvidevam da je okoli 130 000-140 000.

Zaenkrat ni bilo nobenih problemov, edino olje in filter od klime sem menjal, ker je smrdel po starih nogavicah.

Ampak tisti ki avto porihtajo so pravi mojstri: še na servisu so rekli, da ne morejo pogruntat, če je dol zbito. Al pa so taki amaterji (Citroen na Jadranski, Maribor).

V glavnem, jaz sem zadovoljen ker je bila cena kar vredu, avto zaenkrat gre BP, poraba je 6l/100 km al pa še manj. Malo pa me vseeno jezi ker so me od zadaj nate*** brez moje vednosti.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov