Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne nov 27, 2005 11:52 am

Se nekako strinjam z Mojstrom Mihatom (po želji sklanjaj pravilno :) ). Pri teh asociacijah je tko...mene vsak avto, ki je enako star kot golf II in enako velik spominja na gajbo. Traktor je pa tud vsak mal starejši dizel. Ker pa še ni bil glasen? :)
Meu je kolega golfa II dizla in je bil cist zadovoln. Na žalost ni preživel včerajšnega dne :cry: Avto, da ne bo pomote :D

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne nov 27, 2005 11:56 am

Mojster Miha je napisal/-a:PUGI 405 - kolko km si ti naredil z omenjenim avtomobilom ?
Asociacije pa konec koncev še niso neko verodostojno merilo - meni lahko na gajbo in trktor asocira tvoj avto.
Tržišče rabljenih avtomobilov samo govori o "vrednosti" določenega avtomobila - od povpraševanja, cene, "hitrosti" prodaje ... itd. Po mojem mnenju bolj verodostojno od tvojih asocijacij.

LP

Matr si se spet piču vame. Grem raj vn sneg kidat, da ti ne bom pritiska dvigoval. :lol:

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne nov 27, 2005 12:05 pm

Nism se nate piču PUGI - samo vprašu sm te pa svoje mnenje zapisal o asociacijah. No ko boš skidal pa le povej kolko km si ti naredu z GOLF-om 2 dizel

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov