Tale ibiza je edin avtek ki bi ga poleg mojih dveh petk še mel...... Res luštkan avtek zlo kultiviran in spodobno narjen.
S tem modelom ibize mam kr dost izkušenj. Mati jo je mela 7 let in u sedmih letih z izjemo rednih servisov ni bla niti enkrat na servisu. Mela je 1.4 motor (60km) In se mi je zdel za tko vsakdanje potrebe popolnoma dovolj...... lepo tekoče se jo je dalo peljat kr dovolj velik navora u spodnjih obratih in pa kratki hodi menjalnika so dali temu avtku res športn pridih. Čeprav je bil motor 1.4 in borih 60km je z kratkimi hodi bila zelo poskočna..... nikol blemov s prehitevanji...... dejansk se mi je zdel da avtek kr vleče in vleče..... nemal krat sem zarad tega slišu blokado..... Avtek je nekje do 160km/h zelo soliden za kaj več mu pa slej kot prej zmanka moči (seveda govorim za 1.4 motor)
Poraba se giblje nad 6 litri na sto ( odvisn od vožnje..... ko jo je vozla mati je bla poraba 6.5, ko sem jo vazu jaz je poraba lezla proti 8

)
Za moje pojme res odličen nakup. Men je še zdej žal da jo mati takrat prodala sej bi sedaj se ziher vozla zlo porihtana ibiza pisana name :P
Je pa kot pri vsakem rabljenem avtomobilu...... lahk kupiš mačka u žaklju lahk pa maš srečo..... ampak ti avtki niso meli ne vem kakih blemov.