Asterix je napisal/-a:Focus mk1 je imel te probleme.
Tako je. Če se ne motim so tiste luknje za odvod vode v vratih naredili previsoko in se je voda notri zadrževala.
Nixxon je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:Focus mk1 je imel te probleme.
Tako je. Če se ne motim so tiste luknje za odvod vode v vratih naredili previsoko in se je voda notri zadrževala.
Igor07 je napisal/-a:Pozdravljeni !
Če bi se morali odločiti med Focusom 1.6 in Corollo 1.6 (govorim o novih avtih) me zanima za katerega bi se odločili in zakaj. Cena je približno enaka, oprema tudi ne odstopa bistveno.Torej gre za vozili ki sta opremljeni s klimo, abs, airbag-i itd. skratka kar podobna oprema Focus ponuja 4 leta garancije Corolla 3.
Hvala za odgovore.
pele je napisal/-a:Drži, da bo Corolla kmalu zamenjana.Prejšna dva nova avtomobila sem kupil , ko sta bila nova na tržišu in dvakrat sem se nategnu.Za Corollo sem se odločil , ker je star preiskušen model .Dosti mi je bilo igranja testnega tepčka novega modela!

jakaracman je napisal/-a:Focus je nov, Corolla bo čez slabo leto doživela popolno zamenjavo ...
Poleg trega ne pozabi, da je Corolla v notranjosti bolj ali manj podobna polizdelku (vem, ker jo imam) ... Sem pa prepričan (glede na vse focusem ki sem jih doslej peljal), da je zanesljivejša. Lega na cesti gre v prid focuasu (a ne toliko, kot pri prejšnjem modelu), motor Toyoti ... Itd ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov