Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

boštjanček
Nov uporabnik

Kraj: Šmarje sap

ROVER 620

Napisal/-a boštjanček So dec 17, 2005 8:55 pm

kupujem roverja 620
Lp,Boštjan

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So dec 17, 2005 9:04 pm

in? :roll: :lol:
litr bencina, litr olja ;)

boštjanček
Nov uporabnik

Napisal/-a boštjanček So dec 17, 2005 9:07 pm

a tko je to pravš. Avto je od prvega lastnika, res k nov ima 200 konjev z vso opremo pa ima 127000 kilometrov
Lp,Boštjan

boštjanček
Nov uporabnik

Napisal/-a boštjanček So dec 17, 2005 9:10 pm

žal nimam, ampak sem jest zelo težek za kupovat tko da sem vse prečikeru. zvedu sm zanga čist po naključju. Ata je pa poln keša pa je ful skrbel zanga, glaven servis je narejen pa nove gume so zraven
Lp,Boštjan

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So dec 17, 2005 9:36 pm

a sm jz zadet al si ti??

boštjanček
Nov uporabnik

Napisal/-a boštjanček So dec 17, 2005 10:02 pm

pomoje si ti zadet
Lp,Boštjan

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So dec 17, 2005 10:04 pm

Pa jaz sem tudi očitno, ker ne znam iz tvojega nepovezanega pisanja razbrati kaj za vraga hočeš povedati.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So dec 17, 2005 10:08 pm

Samotar je napisal/-a:Pa jaz sem tudi očitno, ker ne znam iz tvojega nepovezanega pisanja razbrati kaj za vraga hočeš povedati.

podpis... :roll:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica So dec 17, 2005 10:26 pm

Fabrizio je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Pa jaz sem tudi očitno, ker ne znam iz tvojega nepovezanega pisanja razbrati kaj za vraga hočeš povedati.

podpis... :roll:

men tud ni nc jasn :roll:

Tyler
Nov uporabnik

Napisal/-a Tyler So dec 17, 2005 10:42 pm

Dolg se že nism tak nasmejal na A.com kot pa zdle ob branju tegale pogovora :D .
Torej, če sm prav razumel...v bistvu...sm si tak predstavljal, da te zanima kakšno mnenje o roverju 620??Al pa tudi ne??Al si nam hotel samo povedati, da ga boš kupil :?: !?
Sam sem vozil roverja 620 tri leta in mogoče ti lahko dam kakšne koristne informacije...Imel sm sicer motor 2.0 s 136 konji...in avto gre res super.Pospeški so super, končna je bila okrog 225!To so bili še hondini motorji, ker so si takrat še delili tehniko s accordom.Nevem kako je sicer s 200 konjsko različico!Sam nisem imel nobenih problemov, avto je delal kot urca in po mojem zdajšnjemu lastniku, ki sm mu ga prodal služi pravtako dobro. Če te še kaj zanima lahko kr vprašaš.
lp,T

boštjanček
Nov uporabnik

Napisal/-a boštjanček Ne dec 18, 2005 8:43 am

Tyler ti si mi edini normalen. Vsem drugim bi pa rad povedal, da zbiram mnenja za nakup roverja, kar naj bi ta forum tudi nudil. Jasno? Upam. Zanima me kako je z vzdrževanjem tega avtomobila, rezervnimi deli, poraba. . .Nasploh če mi lahko kdo pove malo več.
Lp,Boštjan

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne dec 18, 2005 9:49 am

jest tazga avta zihr ne bi kupu ker so preredek primer pri nas, fabrika je propadla že zdej oz. prej so bli problemi za kakšne dele ki so svinjsko dragi pa bog ne daj da ga razbiješ ker karoserijskih delov pa ne boš dubu kopij original pa adijo pamet cena in dobavni roki

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne dec 18, 2005 10:07 am

boštjanček je napisal/-a:Tyler ti si mi edini normalen.

Daj človek zresni se. Preberi si malo druge teme, kako se napiše "povpraševanje"...

In pol drugi niso normalni, ker niso vedeli kaj hočeš povedat s tvojim tvorjenjem stavkov :bonk

Tyler
Nov uporabnik

Napisal/-a Tyler Ne dec 18, 2005 3:35 pm

Ja kot sem rekel sam nisem imel nobenih problemov z avtom. Servisi so bili malo dražji ampak samo zato ker sm ga vozil k pooblaščenemu servisu, ki ima nenormalno urno postavko. Deli se mi niso zdel dragi pa tudi čakal nisem dolgo na njih. Avto sem 1x stolku čist... pa ene 2x sm menju odbijače kr so mi jih na parkirišču popraskal pa sm hotu nove-dobil sm jih prej kot v enem tednu, 2x sem tudi menjal cel pleh avta, kr mi ga je toča stolkla in tudi takrat sm avto dobil cel nov v enem tednu.To je kar se dobavnih delov tiče. Podjetje zagotavlja še 10 let al celo 12 če se ne motim, po tem ko nehajo izdelovati avto, da lahko dobiš rezerven dele, tak da mislim da tu ne bi smel biti problem.

Kar se porabe tiče je pa tako....vsi so mi govoril, da so ti motorji full požrešni ampak ni tako. Js sm ponavadi mel porabo okoli 9 litrov na daljše relacije tudi malo manj....pa tudi več kot 12 sm mel ampak samo kadar sem mel res težko nogo, kr avto gre ful fajn in rad se vrti v višjih vrtljajih...pa zvok je tudi dober..pač hondini motorji!

Če si se odloču zanj, ti nimam kaj nasprotovati....je tak kot honda accord, še celo notranji elementi so enaki, je pa dosti na ceni zgubil in so sedaj res poceni.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov